Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limoni

STRASZNIE SIE WSTYDZĘ SWOJEGO CHŁOPAKA NAGO WOGÓLE SWOJEGO CIAŁA

Polecane posty

Gość antytalent001
ja jestem facetem i mam kłopoty z brzuchem! może mi coś doradzisz? U mnie niestety robi się jeden wielki wałek na górze i na dole!

Gość limoni
oo taka mam figurę cos jak one ale trzeba wziąc pod uwagę ze to modelki dobrze ustawione:) trendhunters.pl/wp-content/uploads/2010/01/v_size.jpg

Gość antytalent001
fajny brzuszek na tej fotce!

Gość antytalent001
figura świetna! dla mnie super!

Gość limoni
zakładałes chyba post ze ci sie nie chce ćwiczyć? Może spróboj 6weidera jak dla mnie masakra wymiękłam po 9 dniu:)

Gość antytalent001
trochę się wygłupiałem! mam w pasie 89 cm. -możesz krytykować!

Gość limoni
mój facet mógłby ważyć tyle co ty... Ciągle z tym walczę i gotuje mu jak dla świni :p tzn ze tak duzo a on nie tyje... Facet powinien mieć ciała trochę... żeby być większym od kobiety:D

Gość antytalent001
a ten brzuszek by Ci nie przeszkadzał?

Gość limoni
aa mój zanim zaczęliśmy sie spotykać walił sterydy... Podobno wtedy ważył 100 kilo... Wszystko co zjadł pompował na siłowni i tak w 2 miesiące doszedł do takiej wagi a jak to rzucił waga spadła niesamowicie ale jak to niszczy organizm... Uu tragedia a głowę również

Gość limoni
89 to starasznie mało u faceta tak mi sie wydaje a wysoki do tego jesteś!

Gość antytalent001
To przykre... Co do 6 weidera - wydaje mi się monotonna i nie wiem, czy pomoże kiedy brzuch jest pokryty tłuszczykiem?

Gość antytalent001
z reguły jak spotykam facetów, to są szczuplejsi w pasie...

Gość limoni
byłam kiedys z chłopakiem który ważył przy 185 70 kilo przez 2 lata dobił do 98! Teraz jak go wide to waży ze 120...Ale wcześniej cpał za gowniarza ... Ogólnie duzo znam osób które cpały... Same kości a jak to rzucają dopiero wyglądaja jak faceci niektórzy to przesądzają:D tak jak ten mój były

Gość antytalent001
cpanie nie prowadzi do niczego dobrego tak jak sterydy...

Gość limoni
sama bym cos zrobiła jakbym wiedziała ze po tym brzuch spada:) ale len ze mnie patentowany basen chyba jest na wszystko najlepszy... Kiedys pływałam bardzo duzo ale ramiona trochę rosma od tego ale ciało ładniejsze ale facet powinien mieć ... Albo kaloryfer albo brzuszka trochę takie moje zdanie... A ze kaloryfer nie spotykany to lepiej brzuszek:) a z tłuszczyku na siłowni najłatwiej zrobić dobra rzeźbę :)

Gość limoni
oj wiem:) niestety środowisko cpania nie jest mi obce... Dlatego omijam to łukiem:)

Gość limoni
oj wiem:) niestety środowisko cpania nie jest mi obce... Dlatego omijam to łukiem:)

Gość antytalent001
a ja próbuję różne zestawy na mięśnie brzucha z rożnych filmików i z reguły mi nie wychodzą!

Gość limoni
najlepiej to iść do fitnes klubu gdzie jest jakis trener i on wytłumaczy co zrobić ale niestety kasę trzeba mieć

Gość antytalent001
Myślałem o kupnie do domu ławeczki skośnej, ale z tańszych są tylko takie krótkie, że trzeba ćwiczyć przy ugiętych kolanach.

Gość limoni
może wykombinuj sobie taka sam:) ja bym pewnie cos juz majstowała:D

Gość antytalent001
a Ty czasami ćwiczysz swój piękny brzuszek?

Gość jemu się po prostu podobają cz
-arne Wiesz co, nie czytam innych wypowiedzi, bo się czymś zasugeruję. Powiem Ci na przykładzie moim jak było i jak jest po latach. Jestem drobną blondynką o niebieskich oczach. Spodobałam się wysokiemu czarnookiemu facetowi. Z czasem zauważyłam, ze jego typ, to również czarnookie brunetki. Podobały mu się "ciemne" koleżanki, aktorki w filmach. Nie grało mi to .Zapytany odpowiadał, ale przecież ciebie kocham, ciebie wybrałem. Ja tego nie czuję powiem Ci i sprawił tym swoim pokazywaniem kogo/jakie woli, że właśnie wstydziłam i wstydzę się przed nim rozebrać, czuję się gorsza i uważam, że gdzieś tam kiedyś mnie okłamał. Nie wiem ,czemu zwrócił na mnie uwagę, nie wierzę za grosz, że mnie kocha, bo zachowuje się inaczej wobec mnie, a inaczej w pobliżu czarnookiej koleżanki. Może on czuje, że może Cię mieć, nie obraź się tylko, bo nie mam takiego zamiaru. Natomiast każda Twoja zmiana na korzyść jest krytykowana, bo może pojawić się jakaś konkurencja, jakieś zagrożenie rozumiesz? Czasem facet wybiera jakąś przeciwstawność jego ideałów, bo tak mu wygodniej. tak myślę, ze mój zrobił. Ale Ci namieszałam zapewne. Ten Twój to chyba trochę podobny do mojego, taki pies ogrodnika. Żebyś czasem lepiej nie wyglądała, bo ktoś mu Cię zabierze, to będzie krytykował.

Gość limoni
no mój jest tez wysoki czarny... Latają za nim dziewczyny strasznie;/ i to jest wlasnie to co mówisz woli ciemnowłose chude dziewczyny... Całkiem przeciwieństwo mnie chodziaZ CHYBA ZE WZGLĘDU NA TO PIERWSZY RAZ W ŻYCIU ZDECYDOWAŁAM SIE NA CIEMNE WŁOSY... I co z takim czymś zrobić...

Gość limoni
ponieważ...?

ponieważ nie znasz własnej wartości, dajesz sobie wmawiać wzorce które ta naprawdę nie istnieją i nie wierzysz w gusta swojego mężczyzny :O

Gość limoni
a ciębie by nie zastanawialo ze twoj facet ogląda sie za twoim przeciwieństwem...? A co do ciała to nie rozumiesz bo jesteś szczupła przynajmniej tak mi sie wydaje ze zdjęcia

Gość jemu się po prostu podobają cz
Jak co zrobić, odchudzić się jak chciałaś, a jak Ci powie, że źle wyglądasz, odpowiedz - taak? A wiele osób mnie chwali i mówi, że lepiej wyglądam. Że mam figurę jak np. ania wyszkoni ... ;) I ja też się tak lepiej czuję i tak kochanie zostanie... I nie słuchaj go ,że gorzej, bo to nie prawda. nie masz oczu? Nie wiesz sama kiedy lepiej wyglądasz? Wiesz. Więc zacznij go olewać, a dopiero będzie skakał zazdrośnik jeden.

o mój boże :O a Ty się nie oglądasz za nikim? albo masz mylne przekonanie, że Twój facet uważa Cię za ideał...