Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama-mateuszka-aj

5 miesięczny maluch - wymioty

Polecane posty

Gość mama-mateuszka-aj

Jestem złą matką - chciałam dobrze, a wyszło chyba na to, że przekarmiłam dziecko? Czy to możliwie? Ja już nic nie wiem, ale młody dostałam takiego napadu, że jak już mu zaczęło przechodzić zapakowałam do auta i pojechałam do lekarza który nic nie stwierdził - powiedział, że jeśli to wirus niedługo dołączy się gorączka itd, jeżeli nie to coś mu zaszkodziła z jedzenia :( Boże ... wyć mi się chce - niby durny post dla niektórych z was, ale to moje pierwsze dziecko, a tu taki zonk - moja wina, czy idzie "choroba"?

obserwuj jesli wymioty sie utrzymaja to dziecko moze sie szybko odwodnic nikt tu na forum nie odpowie na pytanie co dolega Twojemu dziecku i z jakiej przyczyny wymiotuje

Gość mama-mateuszka-aj
wiem - dostał takiego napadu ok 19, teraz jest spokojny śpi, czy powinnam do obudzić i dać pić? ok 20 byłam u lekarza, powiedział, że cech odwodnienia nie ma.

Gość kendo
nie, nie budz. jak samo dziecko sie obudzi wtedy daj wody,herbatki,cyca najlepiej jak karmisz piersia.

wymioty,biegunka są bardzo niebezpieczne dla niemowlaka.Chodzi właśnie o odwodnienie. Dawaj mu dużo pić i obserwuj. Jeśli do wymiotów dojdzie gorączka ,biegunka,lub jakaś wysypka,idz do lekarza. A może Twój mały ząbkuje? Mój,gdy wychodzi mu ząbek wymiotuje strasznie!