Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczylam sie

w facecie ktorego

Polecane posty

Gość zauroczylam sie

znalam przez internet ponad 4lata a dopiero tydzien temu sie spotkalismy oficjalnie ,osttnio siedzielismy razem do 3nad ranem i calowalismy, wczoraj doszlo do czegos wiecej, bo nie moglismy sie powstrzymac..tylko problem w tym ze on ma dziewczyne i nie zamierza jak narazie sie z nia rozstawac..CO mam robic?Nie moge przestac o nim myslec...

Gość zauroczylam sie
odpisze ktos?

Gość malinkaaaaaaa2
skoro nie chce sie rozstawac, to ty jestes raczej dla niego tylko zabawa, odskocznia na chwile..

Gość zauroczylam sie
Tez tak mysle, ale on mi zawsze powtarzal ze mu sie podobalam od samego poczatku ale ja nigdy nie chcialam sie wczesniej z nim spotkac. Ostatnio ta jego panna cos podobno odwalila na imprezie ,powiedzial ze jeszcze raz tak zrobi to ja zostawi. Nie wiem co ja glupia mam robic.,

Gość OneTwo
To coś więcej z nim powinnaś powtórzyć, na pewno się nie obrazi.

Zostaw go, zanim on zostawi Ciebie, w dodatku będziesz czuła się poniżona kompletnie... Bawi się Tobą...

Gość Wake up
girl! Nie daj się traktować w taki sposób. On się z nią z pewnością nie rozejdzie. A jak puszcza swoją laskę bokiem, to Ciebie pewnie też kiedyś puści. ;)

Gość zauroczylam sie
EHH NO..CHYBA BEDE MUSIALA GO SOBIE WYBIC Z GLOWY JAKO MOJ ''PARTNER '' niech lepiej zostanie moim przyjacielem tak jak bylo do tej pory...

Gość Wake up
Przyjacielem? Żartujesz? Za jakie grzechy kobiety tak sobą dają pomiatać? Szanuj się! Tyle.

Gość zauroczylam sie
Nie chce tracic z nim kontaktu, bo zawsze nam sie o wszystkim dobrze rozmawialo. A to, ze tak sie stalo zawsze mozna o tym zapomniec i zyc dalej w taki sposob jak wczesniej. Chce z nia byc ,niech bedzie ja mu nie bede w niczym przeszkadzala i tyle..

Gość Kiss my ass babe
Zostaw go w spokoju !!! On już ma dziewuchę przecież.

Gość zauroczylam sie
Ale ja juz przeciez nie zamierzam sie narzucac. Chodzi mi o to, ze pogadac czasem z nim moge..no nie tak?

Gość Wake up
A Ty chcesz mieć kontakt z takim facetem? Jesteś pewna? "Doszło do czegoś więcej"... no plz. ;)

Gość zauroczylam sie
Pozatym on od poczatku mowil mi, ze niczego nie obiecuje. To moja wina, ze sie w to wpakowalam . Teraz bede pila piwo sama

Gość Wake up
Właśnie. Sama. A on będzie pamiętał, że jak coś, to jesteś "chętna". ;) On wiedział co to znaczy "niczego nie obiecuje". To znaczy, że laska będzie miała nadzieję, że jednak okaże się co innego. Nie zamierzam Cie oceniać, ani krytykować.... ale pytasz o radę. Mówię serio, szanuj się. Gość cie przeleciał, chociaż ma dziewczynę. Już samo to mówi o nim wiele.

Gość Kiss my ass babe
Pieprzyłaś się z zajetym facetem, postaw się w położeniu jego dziewczyny !

Gość Wake up
Za przeproszeniem, co ją to obchodzi? On ma to w dupie, a jego dziewczyna o tym nie wie. Póki co to Zauroczona jest najbardziej poszkodowana. ;) Jak temat słusznie wskazuje.... zauroczyła się!

Gość Kiss my ass babe
Tiaaaaaa, zauroczenie tłumaczy wszystkie świństwa

Gość Wake up
Ale co to ma do rzeczy? Ona ma się nie stawiać na miejscu tamtej laki, tylko zrozumieć, że trafiła na ku**sa. Nikt mu nie kazał iść z nią do łóżka i zdradzać swojej laski. Jasne, że gdyby nie był taki, jaki jest, do zdrady by nie doszło bez znaczenia na to, ile lasek by mu się do łóżka cisnęło. Z ku**mi się nie utrzymuje kontaktu i nie nazywa ich swoimi przyjaciółmi.;)

Gość Kiss my ass babe
żone się kocha a wszystko inne się pierdoli

Czy chcesz być z facetem który jest niewierny ? Jeśli ma dziewczynę, a seksi się z Tobą to uczciwy człowiek ? A jak będzie z Tobą chodził i sypiał z inną "na boku" będziesz cierpieć i żałować. A ja to widzę jasno teraz - facet nie dotrzymuje umów i lubi "skoki w bok". Pamiętaj - takiego sobie bierzesz faceta. Uprzedzam.