Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rghhf

Jebanemu sekciarzowi z pisu przeszkadzal moj temat

Polecane posty

Gość rghhf

juz mi kurwa slow na nich brakuje, CZY JAK SIE NAPISZE COS NIE TAK O PISIE TO ZARAZ KURWA TRZEBA BYC Z PO??????? CZY KACZOR JUZ TAK WAM ZASRAL MOZGI ZE DZIELICIE SPOLECZENSTWO TYLKO NA DWIE GRUPY? LECZCIE SIE WSZYSCY RAZEM Z WASZYM JEBNIETYM GURU

Gość vdsa
trzeba w ogole zrobic z tym porzadek i powinien byc zakaz wypowiadania sie o polityce, nas kobiet malo to interesuje i zadna menda nie powinna tutaj tym spamowac !

Czuby z pis twierdzą że jak ktoś przeciw pis to popiera po a czuby z po jak ktoś przeciw po to twierdzą że popiera pis:P.Ale jakim cudem mam popierać po albo pis jak jestem przeciw wysyłaniu wojska polskiego na mięso armatnie za granicę i przeciw klechom:O?

Jeżeli was to mało interesuje, to po co kobiety pchają się do polityki i chcą parytetów? :o Choć co do spamowania na tym forum o polityce to się zgadzam. W pierwszej kolejności pozbyć się mastera 111 - ciecia z głupim ryjem.

Gość vdsa
W sejmie jest zaledwie garstka kobiet,bo zadna normalna kobieta nie pcha sie do polityki, a parytetow chca feministki. Nie wiem skad one wytrzasna tyle bab, chyba z lapanki:o

Gość Witamiżegnamzarazem
To już nie kobiece, a idiotyczne forum internetowe(pleonazm?), które to forum rządzi się własnymi prawami. Płacz wiele nie pomorze, i jest zbędny. Pozdro. I polecam dobre filmy.