Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdffgd

jestem załamana ;/

Polecane posty

Gość fdffgd

od 3 tygodni naprawdę ograniczam jedzenie (zdrowo odżywiam się już dłuższy czas) nie jadam fastfoodów, nie pijam słodkich napojów, sporadycznie. Ćwiczę ponad godzinę min. 3 razy w tygodniu + ok.5-6 nieraz 7 razy w tygodniu kręcę na hula hop z masażerem ok. 40 minut, przemieszaczam sie na piechotę lub rowerem...3 razy w tygodniu chodzę na platformę wibracyjną i dziś sie zmierzyłam i SZOK w biodrach przybyło mi 4 cm a w talii 3 cm JESTEM ZAŁAMANA tyle męzczę się cwiczeniami, wyrzeczeniami żywniowymi i efekt odwrtony?? :(

Gość dżonny
I tak plus dla Ciebie że w ogóle coś robisz. Moja tylko żre i tyje.

Gość fdffgd
a i jeszcze jadam grejpfruty, podobno pomocne przy dochudzaniu i 3 razy dzienie pije wode z octem jabłkowym, nie wpsominajac, że od lat piję zieloną i czerwoną herbatę

Gość niemocna
moze problemy hormonalne

Gość fdffgd
bardzo prawdopodobne.... ale jeste zalamana ;/

Gość fdffgd
tak staram się dbać o siebie, a tu taki rezultat ;/

Gość juleczka145
Ja z 63 kg zrobiłam a raczej osiągnęłam 49 i muszę powiedzieć , że najbardziej pomocny okazał się jogging . Co drugi dzień biegam po 3 km i do tego ograniczam tez jedzenie ale bez przesady. Potrafie nawet pizzę 2 razy w tygodniu zaliczyć ale następny dzień powrót do dotychczasowych nawyków żywieniowych. Wiem, że jest trudno, ja tez tak miałam i na efekty tez musiałam trochę poczekać ;)

Gość fdffgd
ja cwicze na orbitreku, rower hulahop, aerobik, biegac nie lubie. jedzenie pgraniczylam, jem zdrowo, pizze nie pamiuetam kiedy jadlam, jedynie problemem sa slodycze, ale to tez staram sie z norma. a mi ani waga nie zmalala i do tego doszly cm!!! a kiedys zero ruchu + wieczne obzarstwo ;/ jak osiagnelas to 49 kg? ja teraz waze ok.60 kg a chcialam z 53... co jesz? wile schudlas mozesz cos wiecej napisac?

Gość juleczka145
Nie jem zbyt wiele przyznam. Tez lubię słodycze ale są dni , że nie jem ich w ogóle. Rano jem jedną kanapkę z żółtym serem i do tego harbata niesłodzona. Potem piję dużo najczęściej Pepsi, wodę lub jakieś napoje gazowane i słodkie ( domyślam się , że to mało zdrowe ale tez nie chce się od tego jeść. Potem koło godziny 14 jakiś obiad ale najczęściej jest to tylko mięso bez ziemniaków i sosu a;bo jakaś zupa i to by było na tyle. Jak jestem w pracy, to już nic nie jem do końca dnia, a jak w domu to różnie ale kolacji raczej nie jadam. Musiałam sobie te nawyki żywieniowe wypracować i nie powiem, że było łatwo ale warto. Nie mogłam na siebie patrzeć dosłownie a teraz jest już ok ;)

Gość juleczka145
Przez jakiś niecały rok doszłam do takiej wagi ale tez trzeba się pilnować, żeby nie powtórzyć poprzedniej skali na wadze ;) To ciągłe pilnowanie siebie i rezygnacja z posiłków tez nie należy do przyjemnych ale jak dla mnie warto ;)

Gość Lizaak.xdd
166cm wzrostu i 64 kg to za dużo?

Gość juleczka145
Samemu trzeba sobie odpowiedzieć na takie pytanie. Jeśli ja bym tyle miała, byłoby to dla mnie na pewno za dużo ale to ty musisz sobie odpowiedzieć na pytanie , czy dobrze czujesz się we własnym ciele ;) Mam nadzieje, że jednak tak , bo ta ciągła gonitwa za idealną wagą też niekiedy wykańcza ;)

Gość Lizaak.xdd
Ja tam bym mogła mieć 57kg i byłoby dobrze ;)

Gość fdffgd
czyli juleczka145 Ty po prostu nic nie jesz :P Ja jestem naprawde zalamana tyle wyrzeczen, cwiczen i efekt odwrotny, eh ;/ chyba musze bardzo ograniczyc jedzenie..

juleczka- to odbije się na Twoim zdrowiu autorko, poczekaj na efekty poza tym może zwiększył Ci się obwód bo zamieniasz tłuszczyk na mięśnie? zbyt intensywnie ćwiczysz i w ten sposób rozbudowujesz sylwetkę?? pamiętajcie, że należy jeść 4-5 posiłków w ciągu dnia ja ważyłam 60 - teraz ważę 52 jak jem? śniadanie lekkie, np mała kanapka, plus kawa inka na mleku lub kawa z mlekiem (bez cukru) o 12 zawsze jakaś zupa koło 17 obiado kolacja - i tutaj nie ograniczam się, tzn - nie jem wiadra :) ale jem czy to mięso w sosie z ziemniakami, czy ryż z warzywami, krokiety, gołąbki-na co mam ochotę (zasada jest taka bym sama to robiła, używała świeżych produktów a nie przetwarzanych rzeczy) kolacja około 21 - kanapki, trochę zupy, jogurt - na co mam ochotę w ciągu dnia tez zawsze jem coś małego słodkiego, np. kawałek ciasta do kawy około 15, budyń, kisiel itd ważne by jeśc często i niezbyt wielkie porcje wycofałam ze swojego żywienia chipsy, batony, ciastka sklepowe, napoje słodzone, przestałam słodzić herbatę i kawę jak widać skutki były dobre przetrzegam przed niejedzeniem, lub jedzeniem 2 razy dziennie malutkich porcji - hormony się Wam popieprzą i się rozchorujecie

aha, a jedyny sport jaki uprawiam to seks :P

Gość fdffgd
ale ja teraz jadłam tak, ze śniadanie jakieś musli, owsianka, kanapki, obiad w miare normalny nie jakieś ogromne porcej, kolacja jakieś jogurty, maślanki, w ciągu dnia jakiś owoc, coś słodkiego i efektów nie ma do tego cwiczę....ale może faktycznie za dużo jem, za dużo słodyczy ;/ a problemy z hormonami też mam ;/

Gość fdffgd
przez to teraz mam ochotę zjeść konia z kopytami ;/ pizzy sobnie odmawiałam i innych przekąsek i to od dawna a tu taki ZONK

Gość fdffgd
up

Gość fdffgd
podnoszę

Gość ja Ci powiem tak
nie ma cudów, zebys mało jadła, duzo cwiczyla ( czyli teoretycznie miała ujemny bilans kaloryczny ) i nie chudła :O od powietrza sie nie tyje . Chyba ze nie jestes zdrowa. Wiec albo maszerujesz do lekarza na badania, albo twoje " ograniczanie " jedzenia mija sie z prawda

Gość fdffgd
jem tak jak napisałam, obiad normalny, zawsze 1 danie, na napewno mneijsze porcje niz kiedys. Sniadania 2 kromki + ser bialy lub jajko na miekko, czasami chrupkie pieczywo, musli z mlekiem 0,5% czasami uzywam 1,5%, albo owsianka. Na kolacje albo jakies salatki owocowe, albo jogurt, malsanke z otrebami i w sumie tyle + prawie codziennie cos slodkiego i mzoe tu jest ten problem ;/

Gość ja Ci powiem tak
czytam co jesz wywal chleb i melczne przetwory ( lub przynajmniej ogranicz) bo one czesto hamuja chudniecie. Nie wiem co u Ciebie oznacza normalny obiad ? Moze nalezałoby jeszcze bardziej zmiejszyc porcje i zamiast 3 posiłków wprowadzic 4-5 ? no i wywal słodycze , do diabła :O

Gość ja Ci powiem tak
muslli to sam cukier, owoce, słodycze, chleb, ziemniaki, warzywa to same wegle!!! ( warzywa jednak jesc trzeba ) a na weglach sie tyje

Gość fdffgd
ale musli robie sama, platki owsiane, zytnie, otreby, siemie lniane, rodzynki, sliwki suszone