Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;oo)))))))))))))))))))))))))))

Mam okres a wydaje mi sie ze jestem w ciazy. POMOCY!!

Polecane posty

Witajcie;** To znowu ja. Pewnie znacie moja historie bo czesto tu pisalam. ale juz wam ja przybliżam. Półtora miesiaca temu zaczelam starac sie o dziecko z M. Robiłam test w dniu okresu i wynik byl megatywny ( byl to test elektroniczny) potem otworzylam go, aby usunac baterie i po chwili pojawila sie ladwo widoczna kreska. Niedawno powturzylam test bo ostatnio jakos inaczej sie czuje. Mam mniejszy apetyt, jestem barsdziej wrażliwa na zapachy, rano w glowie mi sie kreci itp. Wynik testu byl negatywny Myslalam ze to zwykle objawy przed miesiaczkowe. Nie wiem co mam myslec. W srode ide do gin i sie okaze, ale teraz chcialabym abyscie mi napisaly czy tez tak mialyscie? Do ilu miesicy mialyscie okres podczas ciazy?? bo podobno mozna miec @ nawet do 3 miesiacy i czy jak robilyscie test to wynik byl negatywny?? Dodam jeszcze ze nie robielam testow z porannego moczu tulko wieczorem. Prosze piszcie ;) WASZA Meradillia

Panie nie spać mi tutaj ;)) hehe ;**

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
w ciązy nie ma się okresu!!! moze byc ewentualne lekkie plamienie ale nie okres! elekronicznego testu sie nie rozkłada, boze co za histeryczka