Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sperma szatana

KOBIETY, czy w domu też sziedzicie takie odpicowane?

Polecane posty

Gość Sperma szatana

Mąż lub chłopak w pracy, Wy jesteście same. Pranie, sprzątanie. Wtedy też się malujecie, układacie włosy i zakładacie najlepsze ciuchy???

Gość Krysia, lat 76
no ba. Wtedy mamy wizyty hydraulików, elektryków i innych takich

bez przesady do pralni w szpilkach nie chodze !! wlosow specjalnie ukladac nie musze- mam krecone wiec problem z glowy. delikatny makijaż, top, spodenki i tyle. niektore pewnie siedza w brudnym dresie, ale to juz ich sprawa.

Jeśli wiem, że jestem i będe sama to się nie maluję. Włosy mam falowane i dużo pracy z nimi, więc w domu związuje je gumką. Krótkie spodenki, t-shirt (taki, którego nie będzie mi szkoda gdy zabrudzę przy gotowaniu lub innych pracach domowych), w zime długie, wygodne spodnie.

Gość asdfdssda
Jak sprzątam łazienkę to maluję się i układam włosy, bo a nóż zobaczę się w lustrze, no a jak zmywam gary to obowiązkowo manicure...

ja zawsze wstaję rano, myję się, ubieram w coś wygodnego (ale nie jakaś rozciągnięta podomka a np. getry i jakiś top) obowiązkowo czeszę się, malować- nie maluję, ale nakładam krem na twarz, pomadkę nawilżającą do ust lubię wyglądać czysto i schludnie nawet będąc sama, wtedy czuję się dobrze nie potrafiłabym chodzić w piżamie do 12, nie umyć się, być rozczochrana.. już tak mam

Gość edward listonosz
w domu to ja siedze w majtkach i cyckonoszu/podkoszulku

Gość fffffffff
sraty taty pasztety pierdolone

Gość dfdfdfdfdffgfg
teraz nie bo mieszkam z rodzicami, ale jak bede miala meza, to tak

Gość ja sie maluje zawsze rano tak
samo, czy jestem sama, czy gdzies wychodze. Po domu zakładam ladne ciuchy, zadne tam byle t-shirty czy dresy, najczesciej jakas sukienka, ale nie eleganckie, tylko takie slodkie domowe :-) sukienki w kwiatki itp. Musi mi byc wygodnie, czyli żadnych spodni. Najlepszych ubran po domu nie nosze, boje sie, ze poplamie albo zniszcze. CHodze w klapkach a nie w szpilkach