Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybkawsosiecytrynowym

gdzie kupię ryby- wrocław

Polecane posty

pyt. jak w temacie- wiecie może gdzie we Wrocławiu kupię dobre filety? Tak żeby po usmażeniu został mi kawałek mięsa na talerzu a nie cieniutki płatek:) Najlepiej dorsza ale mogą być też inne.

Gość sklep rybny
kiedyś było ich więcej, ale teraz też sa, poszukaj sklepów rybnych

hmmm a coś bliżej? Bo na własną rękę już szukałam ale z marnym skutkiem. Moze znasz dokładniejszą lokalizację?

Gość ale chcesz mrożone?
Czy świeże? Mrożone wszystkie i wszędzie będą takie same, tzn. zapłacisz głównie za wodę, tym bardziej jeśli kupujesz na wagę. Te paczkowane mrożone są może ciut lepsze (przynajmniej piszą na opakowaniu ile % opakowania stanowi woda, więc teoretycznie wiesz za co płacisz ;p ). Ja mrożone kupuję tylko w ostatecznej ostateczności i to w makro, bo tam jest w miarę dobry wybór, również bardziej egzotycznych ryb. Świeże ryby natomiast czasami udaje mi się dostać ładne i smaczne w Carrefourach - z tym że w Warszawie, ale myślę, że wszędzie ofertę powinni mieć podobną. Nie zawsze są te ryby ładne, ale jak akurat jestem i widzę, że wyglądają apetycznie i świeżo to kupuję.

świeże kupowałam tylko nad morzem albo nad jakimś jeziorem, raczej o mrożone mi chodzi- zawsze kupowałam właśnie w sklepie rybnym w moim rodzinnym mieście i takie mrożone filety nie miały tej wody jak dla mnie praktycznie w ogóle, natomiast to co sprzedają w popularnych marketach to jakaś katastrofa. Dlatego pytam czy może zna ktoś jakiś mały zaufany sklepik albo może jakieś stoisko targowe? Nie zależy mi na dużym wyborze- byle ryba nie była rozwidnionym czymś

Gość placyk
na Bacciarellego - ryba mrożona na sucho.Myślę że w innych sklepach rybnych też takie znajdziesz.Pytaj o ryby mrożone na sucho, są droższe, ale nie mają tyle wody.

Gość Świeża ryba
Zapraszamy, oferujemy dostawę 2x w tygodniu świeżej ryby z Polskiego morza.

Gość rybiara
Kupuję świeże ryby w hali Tęcza na bajana. Na pierwszym piętrze stoisko (bodajże jak pamiętam 141) u Pirata. Młody, zawsze uśmiechnięty chłopak codziennie ma świeże ryby i ciągle jakiś inny wybór. Również owoce morza. Zamawiałam u Niego już ośmiornice, kalmary, małże, żabnicę doradę i labraksa... wszystko sprowadzi i zawsze jest tak jak chcę (bynajmniej u mnie się to sprawdza). Polecam bo warto robić zakupy u takich ludzi. Duża wiedza, duże chęci i jak twierdzi nie ma rzeczy niemożliwych. :P Raz jak dla żartów zapytałam o rekina to powiedział że sprowadzi żywego tylko sama muszę go zabić :D:D:D

Gość Martyna28
Najlepsze ryby są na targowisku na ul. Niedzwiedziej swieże wędzone chłopak ma dostawę w każdą środę, jestem prawię co tydzień nigdy się nie zawiodłam.Uwielbiam ryby;)