Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deszczowy poranek

camping pik pogorzelica

Polecane posty

Gość deszczowy poranek

Czy jest tu ktoś kto był tam w tym sezonie? W internecie znalazłam sprzeczne opinie, dużo negatywnych, jadę z dzieckiem za 2 tygodnie i jak poczytałam opinie trochę się zmartwiłam.

Gość deszczowy poranek
nikt nie był?

Gość deszczowy poranek
up

Gość gość
Ja też juz wpłaciłam zaliczke( zanim przeczytałam na forum) i troche sie martwie. Mam nadzieje że nie bedzie tak zle.

Gość gość
Czy Panie które były już w PIK-u mogą coś napisać? Jadę za dwa tygodnie i też dopiero teraz zobaczyłam opinie a już wpłaciłam zaliczkę.

nie przekonasz się póki sama nie pojedziesz, opinie zawsze bedą skrajne, nikomu się nie dogodzi taka ludzka natura

Gość romcost
Nie polecam nawet największym wrogom, smród, smród i jeszcze raz smród oraz grzyb... Pokoje zagrzybione w stopniu uniemożliwiającym oddychanie, aby zabić smród obsługa hektolitrami zlewa podłogi Cilitem... PS. 50m do morza to od krawędzi ogrodzenia w linii prostej. W rzeczywistości to ok 400m. Unikajcie jak ognia, stracicie zdrowie, kasę i urlop!!! Na szczęście nam się z tego obozu przetrwania po jednym dniu udało uciec:)

Gość gość
A w jakim domku byliście: drewnianym czy holenderskim?

Gość gość
Byłam w Pik-u początkiem lipca. Jestem bardzo zadowolona, szczególnie z tego że plaża jest naprawdę blisko. Na początku było lekkie zamieszanie(miałam mieć domek z 1 wejściem a dostałam z 2, jechałam ze znajomymi) no i chcieli mi policzyć więcej za domek niż było to wcześniej powiedziane ale wywalczyłam swoja racje. Co do czystości to było OK, jak dla mnie tylko kabina nie doczyszczona. Dodam że byłam z dwójką dzieci. Kiedyś też się tam wybiore :-)

Gość gość
Byliśmy w drewnianym domku coś mi sie wydaje że w holenderskich musie być strasznie gorąco.