Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak się zmienić?????

Brzydka kobieta - jak się dowartościować ??? .....

Polecane posty

.... i stać się atrakcyjną dla mężczyzn??? Błagam, pomóżcie. Mam z tym problem. Kiedy idę ulicą i patrzę na te wszystkie "kolorowe" kobiety, nachodzą mnie myśli, że ja już nie pasuję do tego świata. Chciałabym zwracać uwagę facetów. Co na facetów działa, co w kobietach się podoba?

Gość asbis
proponuję abyś zmieniła myślenie i na początek podobaj się sobie a faceci się zlecą jak muchy do lepu

jak muchy do gówna :P trafniejsze porównanie :D Mężczyzn ? To kwestia gustu :) na pewno sie podobasz ale nie wszystkim oczywiście.

Patrząc w stecz (nawet kilka lat do tyłu), nie wiem czy się podobam, sądzę, że nie, ponieważ jakoś tak mało wokół mnie facetów...

Jeżdżę do pracy busem, widzę kobietę, podoba mi sie. Ale tego nie okazuje tylko zerkam pokratkiem na nią. Tak samo jest na pewno w twoim przypadku. Komuś sie podobasz i nie myśl że nie. Dla niego jesteś super, gorącą, powabną kobietą :)

Gość asbis
a co Tobie brakuje albo czego masz za dużo lub za mało ?

Wiele rzeczy w sobie bym zmieniła, zarówno wygląd jak i sposób bycia, charakter. Niestety, niektórych nie da się zmienić. Rysy twarzy też mam nieproporcjonalne. Nikt nie mówi mi komplementów, dlatego tak źle o sobie myślę.

Gość też brzydka kobieta
Też tak mam. Nigdy nie usłyszałam żadnego komplementu na swój temat, a wręcz przeciwnie. Niestety faceci zwracali i zwracają na mnie uwagę (kobiety też), ale po to, żeby się pośmiać. Nie jest to mój wymysł. Można się odpowiednio umalować, zrobić włosy i fajnie ubrać, ale właśnie pewnych rzeczy się nie zmieni.

Gość tez kiedys myslalam ze w miekk
kiedys jak widziałam na kafe takie tematy - pomagalam, mowilam, pokochaj siebie, a inni tez to zrobia itp ale jak widze, ile jest takich lasek, jak bardzo masowe to zjawisko (a w wiekszosc sa pewnie ąłdniejsze ode mnie) to juz ich nie uswiadamiam i ciesze sie, że mam mniejszą konkurencję :D bo jestem taka przecietna, moze ciut ponad przecietna, ale nie dużo, ale nie mam kompleksów, kocham siebie i podobam sie innym. I może jestem wredna, ale fakt, że kobieta atrakcyjniejsza ode mnie czuje sie źle, ma kompleksy, czuje sie brzydka - mnie niesamowicie cieszy :D

Gość kiedyś brzydula
tez kiedys byłam brzydka ( tak naprawdę nie miałam brzydkiej buzi no ale byłam wiecznie blada, zbyt chuda, zgarbiona ,zaniedbana, tłuste włosy i to robiło takie wrażenie ,że wyglądałam strasznie) było to zanim skonczyłam 16 lat a jak o siebie bardzo zadbałam i zawziełam się to stałam się jedną z ładniejszych dziewczyn w liceum , na dyskotekach miałam duże powodzenie i tak jest do dzisiaj ,że mimo jestem dziewczyną o trudnym charakterze i jestem bardzo zamknieta w sobie zawsze jacys faceci za mną latają Umiejetne zadbanie o siebie i makijaż , strój może zdziałać cuda

Gość kiedyś brzydula
także idź dobrego fryzjera. doradź sie ludzi jaki kolor by Ci pasował wytuszuj rzesy , nałóż troszke podkładu, różu na policzki, opal sie troche choćby w solarium ( nie mówię żebyś się spaliła na maxa ,ale troche można) ćwicz regularnie, kupuj ładne ciuchy w kolorach ,które Ci pasują , jakieś dopasowane , nie szare i niijakie noś bizuterię choc troche

Gość kiedyś brzydula
mnie teraz nawet moj jamnik rucha :)

Gość kiedyś brzydula
spadaj podszywie

Gość kiedyś brzydula
interesuja sie mna panowie 70+ ale mnie sie to podoba

Tuszuję rzęsy, ale są proste jak druty, więc wogóle nie mogę ich podkręcić. Cera strasznie się błyszczy> Cieni do powiek wogóle nie używam, ponieważ jak tylko wymaluję oczy za chwilę wszystko się zmywa i robią się takie nieatrakcyjne "kreski" w zgięciach powiek. Mam strasznie tłustą cerę i makijaż się nie trzyma.

Autorko, a skąd wiesz, że jesteś brzydka? Może tak ci się tylko wydaje, bo nie potrafisz na siebie spojrzeć obiektywnie.

Widzę się w lustrze, na zdjęciach, itd.

Gość konieczynkaa
o kurcze a po co sie przejmujesz takimi rzeczami jak odbite kreski w zgieciach powiek, kto na to zwraca uwage?? wez wyluzuj albo maluj sie tylko kredka, tylko obrysuj kontor oka

Gość ej dej spokój
popatrz sobie na gwiazdy bez makijaży , mało która jest ładna naturalnie.Rzęsy zalotka , cera -jest duzo matujących podkładów, dobry puder.Cienie ci się ścierają bo musisz najpierw użyc podkład i delikatnie upudrować powieki.Idź do fryca dobierze ci kolor, cięcie.Oglądaj metamorfozy suzany i triny , podpatrz typ figury i jak ja ubrały , kombinuj dziewczyno :)>

Nie potrafię się odnaleźć w tych wszystkich nowościach kosmetycznych. Jaki podkład i puder polecacie do bardzo tłustej cery. w sklepach jest tego bardzo dużo, ja używam Rimmel, ale nie jestem zadowolona.