Gość Kościelna Napisano Lipiec 29, 2011 J.w Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kościelna Napisano Lipiec 29, 2011 Nikt? Matko Świata. Nie wierze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *liliann Napisano Lipiec 29, 2011 Nie wiem, do Kościoła nie chodzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wynalazek 0 Napisano Lipiec 29, 2011 roznie bywa ale do kosciola chodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinky reggae 1 Napisano Lipiec 29, 2011 Zalezy od kultury. My polacy zostalismy wychowani w katolicyzmie. Moze gadaja ze ateisci, ale jak znajda sie na zakrecie zycia... pierwsi zaczna pytac Boga, dlaczego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haadia 0 Napisano Lipiec 29, 2011 Tak. Ale czemu taki topic w dziale "Diety"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DZIEWCZYNA BONDA. 0 Napisano Lipiec 29, 2011 wierze w Boga do koscioła chodzę bardzo sporadycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutny samotny 0 Napisano Lipiec 29, 2011 TAK. do kościoła regularnie - nienawidzę księży... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tumturuntu Napisano Lipiec 29, 2011 Ja tez wierze i do kosciola chodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matkapolka? 0 Napisano Lipiec 29, 2011 nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochanka policjanta Napisano Lipiec 29, 2011 Wierzę w Boga i chodzę do kościola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eugenia Eugenia Napisano Lipiec 29, 2011 Nie, chociaż chciałabym, może byłoby mi łatwiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sam seks to ja. 0 Napisano Lipiec 29, 2011 Wierząca ale niepraktykująca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jest płytko Napisano Lipiec 29, 2011 Nie ma czegoś takiego jak wierząca niepraktykująca :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kościelna Napisano Lipiec 29, 2011 To nie jest tak zle z nami polaczkami. A zrobił cos dla was Bog? Ingerował jakos w wasze zycie i stal sie cud? Tylko szczerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sam seks to ja. 0 Napisano Lipiec 29, 2011 jest płytko nie masz racji bo ja w Boga wierze,ale rzygam na obłude w kosciele katolickim i naciaganych gadkach jehowych . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach