Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolokolokolo

gdy dziwczyna krZyczy w łóżku---reklama

Polecane posty

Gość kolokolokolo

Moja dziewczyna głosno jeczy i krzyczy podczas seksu .mieszkamy w bloku i powiem wam ze to niezla reklama mam 3 sasiadki kolo mnie i ciagle sie na mnie gapia z zainteresowaniem a z jedna jak kiedys rozmawiałem to cały czas patrzyła mi sie na rozporek....dodam ze wcale nie mam mega lunety i nie zamierzam zdradzać kobiety ale to bardzo przyjemne uczucie:) Ma ktoś podobnie z sasiadami?

Gość kolokolokolo
hehehe a może a co kobiety sobie wtedy wyobrażają o facecie? ze jest dobrym kochankiem?,że laska porostu krzyczy? czy ,że ma dużego? bo tamta ewidentnie gapi mi się na jaja i bardzo to widać haha

Gość kolokolokolo
hej odpowie mi jakaś kobieta?

Gość kolokolokolo
wczoraj kiedy wracalem do domu na klatce schodowej zaczepil mnie pan Mietek łysy emneryt spod siódemki zaproponowal mi seks, kiedy odmówiłem mocnym ruchem chwycil mnie za gardziel strzelil liscia w pysk po czym przekrecil sciagnal portki do kostek i zerrznal tak mocno, ze do tej pory mam odciski na dupsku:classic_cool:

moj facet chce bym rzyzala podczas seksu albo glosno jeczala .... ale mnie to nie bawi .... a sasiadki zazroszcza tez by chcialy by bylo im tak dobrze jak twojej polowce ;)