Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gg235

Życie z matką awanturnicą!!!!

Polecane posty

Gość gg235

Matka zamiast się cieszyć że w tym roku skończyłam szkołę(technikum) , że zdałam maturę , teraz otwieram własny interes to matka robi mi awantury że nie złożyłam papierów na studia. Jakby nie rozumiała że studia w tych czasach są nic nie warte.

Gość powiem że
żyj po swojemu :) po co Ci studia?? Dla papierka???? Mało kto pracuje po studiach w zawodzie, więc skoro masz predyspozycje żeby pracować w swoim biznesie rób to dalej :)

Gość bez studiów w tych czasach
nic nie osiagniesz!

Interes? No to powodzenia, bo zderzenie z rzeczywistością bywa ciężkie, a i konkurencja na rynku spora. W każdej dziedzinie dobrze jest pogłębiać wiedzę chociażby specjalistycznymi kursami. Zgaduję, że chodzi o fryzjerstwo lub kosmetykę?

Gość powiem że
g**** prawda

Gość gg235
Chodzi o własna restauracje :) ojciec kupil mi lokal na urodziny w dobrym miejscu. Ja skonczylam technikum gastronomiczne , wiec nie widze przeciwskazan :)

Gość ja współczuje twojej matce
głupiej córki, dziewczyno teraz jest okres na naukę dla ciebie :(

Ja znam wiele osób które ukończyły studia a pracy jak nie mają tak nie mają. Więc studia w tych czasach nie są żadnym osiągnieciem, prawda! mature zdałam kiepsko ale robie coś ze swoim życiem, rozwijam się, zakładam własny biznes i matka powinna byc z tego dumna. O studiach nawet nie myślę bo nie specjalnie mnie do tego ciągnie.

Mam ambicje :) i nie jestem głupia ! Prowadzenie własnego interesu to też ambicja. Mnie nie interesuje życie studenckie, to nie jest dla mnie. Skończyłam technikum, będę miała zawód związany z interesem jaki będę prowadzić i zamierzam sie głównie temu poświęcić.

Gość do gg235
współczuje ci matki :( kretynka teraz tylko studia i studia a nikt nie wie że najlepsze jest najwcześniejsze zarabianie pieniędzy.

Gość matka martwi cię o ciebie
że jej córka zamiast studiowac i imprezowac to woli paprac się w dorosłe życie i to jeszcze gorsze niż małżeństwo i pieluchy bo w tak młodym wieku zakładając interes będziesz miała skarbówke na głowie.

uwierz mi że kiedyś Twoja matka będzie Ci wdzięczna za to że prowadzisz swój własny biznes,masz kasy jak lodu,dajesz jej co miesiąc parę tysiaków..Powinna się moim zdaniem cieszyc ze ma taka zaradną córkę która w ttym wieku już wie czego chce!powodzienia,trzymam kciuki za Ciebie i Twoje decyzje!!!Moja siorka po studiach zarabia w Krakowie 1200 zł na rękę,więc odpowiedz sobie sama na pytanie czy dzis warto studiowac ;/

Gość twoja matka robi to z troski
o ciebie :)

Gość Jacek Jackowski wizjoner
Twoja matka ma rację! Jak sobie wyobrażasz życie? studia dają ci tyle możliwości :) 5 lat imprez 5 lat nauki Żyjesz jak nastolatka :)