Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Agula85*

Szok! Kupiłam drogi lakier i się nie sprawdził.

Polecane posty

Normalnie szok! Ale jestem wkurzona. Kupiłam lakier do paznokci z loreala i strasznie się zawiodłam. Nie dość że kolor matowy, wogóle nie ma połysku to jeszcze ten w ten sam dzień wieczorem po kąpieli zaczął mi schodzić i odpryskiwać! a piszą że trzyma nawet 7 dni!!!! Jedyny plus że szybko schnie i wystarczy jedna warstwa! Już nigdy nie kupię takiego badziewia! Dotąd kupowałam lakiery za ok. 3-6 zł i właśnie byłam z nich zadowolona. Ładne kolory, i o dziwo długo się trzymały, nawet przy codziennych czynnościach typu zmywanie, sprzątanie.

Gość dfvrgvrvr
a odtłuściłaś płytkę przed pomalowaniem?

zdarza się , ja tak się przejechałam na Lorealu , privi, deborah, ingolocie, matgaret astor a odtłuszczałam paznokcie ;) missporty mi się sprawdziły np albo o dziwo pierre rene ;) nie zawsze to co dużo kosztuje jest super ;) przeciwieństwem jest np nasza rodzima firma bell ;)

Gość e taaammmm
Ja tam kupuję Bell i tydzień trzyma. Czasami na 4 czy piąty dzień lekko koło krawiedzi się wybiela, ale nie zawsze. W ogóle nie mam problemów z lakierami. Nigy bym nie kupiła niewiadomo jak drogiego lakieru ;(

Nie wiem jak się odtłuszcza paznokcie, tak samo robiłam jak przy tych tańszych lakierach i jakoś tamte mi się trzymają!

Ale żeby tak krótko trzymał? pomalowałam je po południu a wieczorem już schodził. Piszę że nigdy nie odtłuszczałam paznokci i jakoś inne się mi trzymają!

Gość do Aguli 85 żal mi Ciebie
jak nie odtłuszczasz to czego ty sie spodziewasz, możesz nawet spirytusu użyć do odtłuszczania jak zmywacz za bardzo wysusza , na co ty liczyłaś?

Gość dfvrgvrvr
hm ja lubie inglota ze względu na konsystencję swietnie sie nakłada.. ale polecam lakiery z yves rocher calkiem długo trzymają i są malutkie:)

Gość Gerbil
Jeśli chodzi o lakery nie ma reguły. Miałam drogie, które były niezbyt dobre, wolno schły, ogólnie nie byłam zadowolona. Miałam też tanie, które nie nadawały się za bardzo do niczego. Ale były też zupełnie odwrotne sytuacje. Np. lakiery Artdeco nie są najtańsze, ale bardzo dobre, mają fajne kolory, są trwałe i bardzo je lubię. Tanie też bywają dobre- ja kupiłam ostatnio za 5,50 lakier MIYO w małej drogerii - naprawdę super :)