Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedobrze_mi

"Zasługujesz na kogoś lepszego"

Polecane posty

Gość niedobrze_mi

Typowy tekst, kiedy chce się z kimś zerwać, a jednocześnie zrobić z siebie ofiarę, że niby robię to dla Ciebie. Bleeee Jakie znacie jeszcze tego typu cyniczne powiedzonka?

Gość coś cos tam tam
Wiem, że jestem skurwysynem, ale .... Bo ja już taki jestem pojebany ......

Gość sdsdsdsdsd
nie zaslugują na ciebie.. nie pasujemy do siebie...

Gość to mozeeee ja
Tez nienawidze tego:O:O:O:O Inne: Nie mam czasu na milosc Nie chce Cie ranic Jestes dla mnie za dobra itd:O:O:O:O I HATE IT!!!!!!!!!!!!!!!

Gość byle dalej
He he, dobre! Jeszcze: Zróbmy sobie przerwę Muszę trochę od Ciebie odpocząć To tylko koleżanka Nie chcę Cię ranić

nie dojrzalem jeszcze do zwiazku - z zadna kobieta, nie tylko z Toba... emocjonalnie jestem dalej 15-latkiem (a po tygodniu paraduje juz z inna, nie cierpie takiej obludy, wrrr)

Gość byle dalej
Tudzież: ja się chyba nie nadaje do zwiazków nie umiem sie zaangażować to nie Twoja wina, to mój problem

Nigdy nie znajde tak wspaniałej dziewczyny jak Ty, ale nie możemy być razem :D

Gość to mozeeee ja
jesteś grubą świnią śmieją się ze mnie koledzy jesteś obrzydliwym tłuściochem wolisz żreć chipsy i oglądać tv zamiast wyjść na spacer nie dam rady cie wykarmić

Gość aniaskassasdas
12skitzo najlepsze padłam hahahaha

Gość niedobrze_mi
hehe - nie możemy być razem, dobre:) Jestem emocjonalnym popaprańcem, lepiej jeśli się rozstaniemy

Gość jo-a-na
Tekst mojego byłego (po 3 latach razem): "kocham cię i chcę mieć z tobą dzieci, ale za jakieś 5 lat, bo czuję że muszę się jeszcze wyszaleć, to ostatnia okazja dla mnie" ps. rozstaliśmy się i po 3 miesiącach chciał wracać, bo stwierdził, że jednak się już wyszalał. W tym czasie spotykał się z jakąś panienką.

Gość byke dalej
Zostańmy przyjaciółmi - to się akurat zgadza. Setki razy to mówiłam:) Nie wierzę w zwiazki na odległosć Potrzebuję trochę przestrzeni

Gość Nie wiem nic
"Właśnie sobie uświadomiłem że nie jestem zdolny do życia tylko z jedną kobietą" :P

Gość niedobrze_mi
Wtedy, kiedy mówiłeś że Cie kocham, to naprawdę tak czułem :)

raz usłyszałam, że możemy "zostać przyjaciółmi" :D nasz kontakt się po tym urwał oczywiście.

Gość byle dalej
Wiadomo, zwykle się urywa :) Muszę to przemyśleć. Zadzwonię. :) - to też lubię

Gość bierze cie na
kazd yma to na co zasluguje te slowa sie jemu sprawdzily.. laski dla, ktorej mnie olal nawijala do kilku i w miedzyczasie byla ze swoim narzezczonym, ktorego pozniej okradla z mebli i wyrzucila z chaty :P notoryczna klamczucha !

Gość azerfazer.
dziewczyny jesteście płytkie żałosne bezczelne itd niestety musimy się rozstać bo nie pasujemy do siebie wiem,że zasługujecie na kogoś lepszego ale ja jestem emocjonalnym popaprańcem i nic by z tego nie wyszło ale może chociaż zostańmy przyjaciółmi...

Gość b.b.b.b.
up up up

Gość ptasiek nastroszony
nie chcą Wam Niewiasty czasu Waszego drogocennego zabierać by nie było Wam zbyt póżno szukać męża czy stałego zagnieżdzonego partnera. uczciwe to jest ale Wam jak na czymś zależy to argumanty żadne do Was nie przemawiają. a chłopacy się boją , że gdy minie małoletnie romanse to trza mieć kasę i spełniać Wasze zachcianki a gdy nie to wtedy: życie mi zmarnował nie mógł od razu powiedzieć , że się nie nadaje by mnie księżniczkie mieć