Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość random_guy

ok paskudy, poszukuje partnerki na wesele...

Polecane posty

Gość Martyna ahahaihsid
ja bym poszła, ale mam 20 lat :P

Gość Martyna ahahaihsid
ok :D

Gość Papayya
Brunetka, 173 cm, 25 lat, wyższe wykształcenie, chętnie wybiorę się na to wesele:)

Gość Martyna ahahaihsid
ha ha ile chetnych :D to moze ja : Ruda, kręcone włosy :P 168 cm, 20 lat :P od października szczęsliwa studentka ochrony środowiska :D

Gość Papayya
Mam propozycje.... zabierz nas wszystkie:) będziesz miał własny prywatny Harem... Dziewczyny co WY na to?

nie wypłaci się :P ja ruda z wyboru, 175 wzrostu, zielone oczy :P

Gość Martyna ahahaihsid
ooo świetny pomysł :D bedzie mógł każdy taniec z inna dziewczyną mieć :P a i dodam, ze fajnie tanczę (podobno) :P

Gość Martyna ahahaihsid
też ruda z wybou :P naturalny blond :) ale krecone to niestety już dar od losu

ok, dziewczynki, dzieki za propozycje 🌼 ale ja teraz naprawde nie moge pisac, bo siedze biurko w biurko z szefowa ;) wroce wieczorem i wtedy podam swojego maila. Udanego dnia! 🖐️ ps. a na przegranych krytykantow nie zwracajcie uwagi, oni juz wystarczajaco sami siebie nienawidza, ze nawet nie ma potrzeby im udowadniac ich przegranstwa :D :classic_cool:🖐️

Gość Martyna ahahaihsid
dlatego nawet nie czytam takich postów :) jak już ktoś chce krytykować to tylko konstruktywnie :) wylewanie swoich zali na kogoś innego, tylko dlatego, że mu zazdrości się jest żałosny i śmieszne :)

Gość ona56576
ja tez spelniam wszystkie Twoje wymagania, dodatkowo mieszkam niedaleko Warszawy, napisz tylko ile zamierzasz zaplacic tej swojej 'wybrance', daj maila, to Ci przesle swoje zdjecia.

Gość Martyna ahahaihsid
Dziewczyny! Nie badzcie hienami! Jak można brac kase za towarzyszenie komuś na weselu???????

wróciłem, mój email to joshrandomguy1981@gmail.com wszystkie slicznotki pasujace do moich kryterow mozecie napisac pare slów o siebie, oczywiscie zdjecie mile widziane. odnosnie kasy - za odpowiednie aktorstwo i brak wpadki przed rodziną wynagrodze odpowiednio, chociaz bardziej zwracam uwage na dziewczyny nastawione egzystencjalnie niz materialistycznie, bo materializm niestety mocno widac i nie chcialbym pokazac sie z... blacharą ;) @ania888 zaraz skrobne kilka słów

Gość dksjflkdfjdfjk
A ja jestem za stara ;-( mam wyzsze wyksztalcenie, figurke OK, jestem wysoka (175), jestem ladna ale ... za stara! Odpadam :-(

Gość dksjflkdfjdfjk
Mam 33 lata...

Gość dksjflkdfjdfjk
oj tak swiadoma! I to jeszcze jak! Widze, ze obydwoje wimy o co chodzi... Hmmm juz pisze!

ok, podbije jeszcze raz, bo znikam z wirtuala w swiat realny, dzieki za wszystkie maile i prosze o wiecej. wszytkie jestescie sliczne i wartosciowe. wybór bedzie trudny. pozdrawiam!Ciao!

wrocilem, po weekendzie pewnym wrazen i zaraz zaczne odpisywac na maile. Kilka generalnych uwag: oczekuje pojscia na wesele i nie ma w tym ukrytych intencji, pokrycie kosztow czy wynagrodzenie jest do obopolnego uzgodnienia, nie spiesze sie z wyborem, bo czasu jeszcze jest sporo, wiec prosze na mnie nie naciskac. ;)

Gość onazlisionaaaaaaa
a to jeszcze aktuale bo jakos cicho partnerka znaleziona? ;)