Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona7876

Menstruacja po porodzie -ktos wie?

Polecane posty

Gość zaniepokojona7876

Urodzilam w czerwcu i do tej pory odciągałam pokarm mniej wiecej co 3 godziny laktatorem i dzisiaj byłam w szoku bo juz dostałam okres.Czy tak może byc?Czytałam ze moze byc po 6 do 8 tyg po porodzie ale jak sie nie karmi piersią ale ja ściągam pokarm:((Czy tak moze byc?ze tak wczesnie go dostałam? mimo sciągania pokarmu???

Gość chyba normalne
ale nie wiem

Gość veronkaaaaaa
ja już jestem 6,5 mca po porodzie i nadal nie mam okresu. CYz to jest normalne????

Gość kawę to możesz wypić
ja okres dostałam po 11,5 miesiącach a karmiłam piersią 11. Autorko: może tak być że mimo odciągania pokarmu dostałaś okres, ale jak cię to niepokoi to zadzwoń do położnej środowiskowej albo gina

Gość alli mc billl
to czy karmisz czy nie , nei ma znaczenia. Kazda kobieta inaczej przechodzi ten okres poporodowy. niektóre dostają okres po kilku tygodniach a niektóre po roku czy dwóch. Znajoma dostała po 4 latach więc i to jest prawidłowe. Ja po 6 miesiącach po każdym porodzie. Mam 2 dzieci. To czy karmisz nie ma wpływu bo karmiłam dzieci 2 lata a okres pojawił się po pół roku.

Gość nie wiem co wybrac :/
ja tez urodzilam w czerwcu ale dostalam okresu 3dni temu :/ bylam u gin z tym bo myslalam ze to cos jeszcze po porodzie a on ze to miesiaczka ... karmie piersia caly czas a mimo to mam okres