Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcomamzrobic

szkło w oku !!!!

Polecane posty

Gość niewiemcomamzrobic

sluchajcie, wczoraj rozbilam kieliszek i kawalki wpadly mi do oka, pojechalam na dyzur, dr mowila ze juz nic nie ma ale wciaz odczuwam jakby klucie i bol oka w rogu, szczegolnie jednego, nie wiem co mam zrobic, moze tylko wrazenie?? mieliscie cos takiego kiedys?

Gość azerfazer.
ja miałem ,wpadł mi cały kieliszek do oka i widzę go rano we dnie w nocy..

Gość zleczka
matko,nie! na szczescie!

Możesz mieć zakłute oko. Czyli może kłuć cię ranka. Ale na wszelki wypadek przepłucz oko pod strumieniem bieżącej wody, albo zanurz w kieliszku z wodą (oczywiście nie wyjmuj go sobie :D )

Gość f..acet
przemyj oko pod bieżącą wodą, kochanie

jeśli lekarz nic nie widzi to najprawdopodobniej masz tylko oko porysowane dlatego boli. dla świętego spokoju możesz iść do drugiego lekarza dla sprawdzenia ;)

Gość niewiemcomamzrobic
niby patrzyla pod jakas lampą szczelinową, ale wiem ze w takich przypadkach jak szkło było malenkie to sie robi usg :( mowilam jej po przemyciu kilkakrotnym ze wciaz cos czuje to ona mowila ze na pewno nie tylko sobie wmawiam.... tak, wmawiam sobie.. co za lekarze :( i jeszcze nigdzie sie do okulisty nie mozna dostac to jakis horror :(

Wykurwiaj end game ----wklej inne zdjecie, z glowa w normwlnej pozycji ....bo wygladasz jak napoleon po zwyciestwie? :D