Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaska andżelika96

Wy też nie nosicie stanika?

Polecane posty

Gość płaska andżelika96

Mam 15lat i w tym roku idę do 3gimnazjum, piersi nie mam prawie wcale, jestem bardzo szczupła i noszę miseczkę AA, mama namawia mnie abym zakładała stanik "push up" ale ja nie noszę stanika tylko zwykłą podkoszulkę i nikogo nie oszukuję co do tego że nie mam piersi, koleżanki o tym qwiedzą, koledzy o tym wiedzą, częśto żartuję na własny temat. W tym roku na WOSie mieliśmy raz wymyślić w grupach reklamę dowolnego produktu i go zareklamować, ja zaproponowałam grupie reklamę tabletek na porost piersi, a ja miałam być modelką. Cóż byłam wyzywana od bezcycnych ale się z tym pogodziłam lepsze to niż np. mieć nadwagę. Na powodzenie też nie narzekam, chłopcy widzą że nie mam piersi a i tak nie powiem żeby mnie omijali łukiem czy coś. A jak wy pochdozicie do swoich małych piersi?

Gość płaska andżelika96
to nie prowokacja, taka jest prawda Mamo Humanistki

Gość kartofeelkowa
Master111 nosi stanik

Gość gab
to nic ze nie masz piersi, ale stanik wypadaloby nosic, nie jestes juz mala dziewczynka. Kup sobie chociaz taki bawelniany na poczatek, niedlugo zaczna sie powiekszac i sobie zmienisz.

I bardzo dobrze robisz! Po c ma byc kiedys rozczarownie jak facet zdejmie Ci stanik? ;)

Gość płaska andżelika96
myślisz że jeszzce urosną? no nie wiem, jak będą duże to może założę na dzień dzisiejszy uważam że nie warto, stanik się nosi jak ci piersi podskakują przy biegnaiu np. żeby estetycznie było a ja nie mam powodu aby nosić stanik :D

Gość płaska andżelika96
Dori30- o to mi chodzi właśnie, nie chcę żeby chłopaki myśleli że posiadam a potem będę mieć chłopaka i on się rozczaruje po co to? od razu wykładam karty na ławę i weźmie mnie płaską albo nie.

Gość gab
Jestem tego pewna, przeciez masz dopiero 15lat, mi zaczely rosnac jak skonczylam 18:p;)

postaraj się nie dać (się) wpędzić w kompleksy jak facet kocha kobietę - to całą - łącznie z małymi tzytzkami - są ważniejsze rzeczy (sprawdzone und potwierdzone)

Gość Kyepsky
i słusznie, po cholerę się w tym gotować w upalne dni ? gorący dzień a kobiety spocone w tych wiadrach i capią

Gość klauuuuuuuuuuuuuuudia
ja nie nosze tylko do spania ;p