Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nastyd

odezwa do kobiet - ubierajcie sie!

Polecane posty

Tak! To nie pomylka ani przejezyczenie! Mam do Was wielka prosbe - ubierajcie sie! Ubierajcie sie ladnie! Tak, zeby czynic ten swiat jeszcze wspanialszym. Jestescie piekne, naturalne, urocze i najgorsze, co mozecie sobie zrobic, to ubierac sie bez stylu i klasy. Codziennie widze zarowno kobiety, ktore przyciagaja wzrok samym ubiorem, jak i takie, ktore mimo nawet wyjatkowej urody, odstraszaja sposobem odziania. Dlatego prosze: noscie fajne okulary przeciwsloneczne, stylowe buty, ladne sukienki, pokazujcie swoje piekne nogi, brzuszki albo dekolty. Czyncie swiat jeszcze cudniejszym, bo warto! A wiec: pomozecie? :-)

Gość (()))(((()))))))))))
a weź spiertalaj, nie jesteśmy przedmiotami do dekoracji. Mamy ciekawsze rzeczy do roboty niż martwić się o to, czy swoim wyglądem uprzyjemniamy życie jakiemuś obcemu ćwokowi.

Gość Kyepsky
ocipiałeś ? One tylko wiedzą jak wyglądają kalesony i tunika , nie wymagaj rzeczy niemożliwych

Gość ubieram się tak
żeby było mi wygodnie. W nosie mam to czy mój ubiór się komuś podoba czy nie, więc nie pomogę.

@ubieram się tak a kto powiedzial, ze nie moze byc jednoczesnie ladnie i wygodnie? wystarczy sie troche zainteresowac i robic to ze stylem i klasa nie wiem, czy wiesz, ale ubior wplywa tez na relacje z innymi ludzmi powiedzenie "jak cie widza, tak cie pisza" skads sie wzielo...

Gość ubieram się tak
Ale ja mam z ludźmi bardzo dobre relacje bez względu na to jak danego dnia jestem ubrana. Ładnie i wygodnie można wyglądać też w dżinsach, topie i trampkach. A stylowo i z klasą ubieram się tylko na specjalne okazje.

Nastyd zapewniam, że ładnie ubierać się mogą i faceci byle by tylko chcieli.