Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anelka 24

co oznacza jak facet lub nosi zlote lancuchy na szyji?

Polecane posty

Gość anelka 24

nie sadzicie ze to wies?

Gość chce się bardzo upodobnić
do krowy

Gość anelka 24
zakochalam sie w takim bo mi obiecal ze dla mnie tez taki skoluje lancuch gruby i ciezki

Gość anelka 24
niby czemu?

Gość ja powiem tak .......
nie wiem czy można do tego dorobić jakąś ideologię ...ale ja jak widzę takiego faceta obwieszonego łańcuchami do tego jeszcze jakieś sygnety na rekach to aż mnie trzęsie dla mnie to totalny obciach ale o gustach się jak wiadomo nie dyskutuje :D

Gość anka wendzikowsa nude
to znaczy ze sie maca z wendzikowską na wizji i poza nią:)

złote? :D taki złoty łańcuch (wykonany z czystego złota) byłby wart kilkaset tysięcy złotych :D

Gość anelka 24
nie chodzi mi o faceta co jest caly w zlocie, tylko co ma 1 lancuch zloty na szyji... moj byly mial dosc gruby lancuch za 12,000 zl 18kr :) ciekawi mnie czy to nie jest po prostu obciach nosic zloto na szyji? nie mowie o wsiunach co maja jakies sygnety jeszcze, branzoletki itp

Gość anka wendzikowsa nude
miał złoty za 12 000? a pamiętam! w czasie sexu z nim:classic_cool: ciągnęłam mu druta na dole 22 cm i za ten łańcuch!

Gość dzisiaj na pomarańczowo...
Dla mnie jest to obciach. Chyba, ze jest to drobny łańcuszek noszony pod koszulką, którego nie widać..

Gość anelka 24
no tak tylko po co faceci nosza zloto? czemu to ma sluzyc skoro to niby obciach?????????????????????

Bo puste laski na to lecą? Bo widać niby "bogactwo"?

Gość anelka 24
czyli to o pokazanie bogactwa chodzi? :o

Gość łoollll boga27
nosza to drechy, zlodziejaszki, ganksterka drobna, heheh warszawka praga , wola, zlodziejaszki z wyzszej polki, wsoiry ze wsi tez... zczyt wiesniactwa i juz a do tego bmv7 i blondi slar tips:) kaszanka no

Gość łoollll boga27
kozacza poprostu...mysla , ze wyrwa co ? albozazdrosc posieja a robia z siebie wiesniakow i tyle, koles w zlocie pilsssssssssssssssss, niech se zeby wstawi zlote jeszcze.llol

Bogactwo było w cudzysłowie :o

Gość facio ze zlotym kajdanem
co wy wiesniary bedziecie mi mowic ze zloto jest dla plebsu? :D mam lancuch na szyji za ponad 18000 pln

Sądzę że to żałosne i kogoś takiego z miejsca skreslam :) Kiedyś pamiętam jak jakiś burak przywiózł nam ziemię do ogrodu, cały ubrany po roboczemu, brudny, ale na szyi kilowy łańcuch i wielachny sygnet na łapie, a za paznokciami żałoba :o

Gość maniak złota
Złoto to elegancja a nie wiocha.A srebro noszą ci których nie stać na łańcuszek ze złota bo złoty łańcuszek szerokości 0,5cm kosztuje tyle ile z 8-10 srebrnych łańcuszków szerokości 1 cm :) Mówi wam to coś ? :)

Gość Takin Making
Złoto ==> RUMUN Plaga tych pomiotów powina być wyplewiona.Tylko RUMUN CHODZI W ZŁOCIE

Gość właściciel beemwu z gazem
Już nawet moi ziomale dresiarze zmądrzeli i noszą srebro bo złoto kojarzy się tylko z ciapatymi !

Gość Blondas_Krk
Smoluchy noszą złoto a biali noszą srebro!

Gość gość
Ja nie rozumiem co was tak boli jak facet nosi biżuterię złotą,albo wam żal d*pe ściska lub macie tak tragicznie w życiu swoim że innymi gardzicie,zawsze tak było,jak ktoś posiadał coś więcej od drugiego to ten bidny zawsze życzy najgorszego,to nie wasza sprawa co kto na siebie zakłada,stać go to nosi złoto,cieńsze lub grubsze,a jak wam nie pasuję to ryj w drugą stronę,bo jak by was to nie interesowało to byście nie obcinały takich ludzi z taką biżuterią,bo skąd to wiecie co kto nosi na sobie,trzeba dobrze nagapić się.Ja noszę złoty łańcuszek i złotą obrączkę,i nie czuję się inny,noszę nie dla szpanu tylko dla siebie bo podoba mi się złoto.Dobra rada,pierw zacznijcie siebie oceniać puźniej innych bo kiedyś was ktoś oceni,nie będzie to miłe.Wirtualnie to każdy filozof,powiedz to takiemu z tym grubym łańcuchem w twarz co cię boli,a nie wypociny wylewacie wirtualnie bo bezpiecznie.Ot to całe p********e Polaczki,bo świat to cudowny jest tylko ludzie k***y.

Gość gość
Jakieś dziwne rzeczy tu czytam..... Mój mąż ma złoty łańcuszek po matce,taki "normalnie męski" średniej grubości i nigdy nie myślałam,że to może kogoś po oczach razić;ja z kolei lubię wyłącznie srebro i je noszę;po teściowej zostało jeszcze kilka złotych ozdób,ale leżą po prostu w szkatułce:)

Gość gość
Ai lei lei lei lei la dibi dali domba ce gagica bomba ai lei lei lei lei la ce gagica bomba dibi dali domba

Gość gość
to nie znaczy, że ze wsi bo na wsi są nieraz lepiej ubrani ludzie niż w wielkich miastach ! a złote łańcuchy wchodzą do mody a w szczególności u dziewczyn zobaczcie sb ze nwet największe gwiazdy chodzą w łańcuchach złotych bo to teraz modne a nie że ta osoba która to nosi jest ze wsi. Sama jestm ze wsi i wiele osób mówi mi że ubieram się modnie i to nawet lepiej niz niektórzy z miasta !!

Gość gość
to z czego jest zrobiony łańcuch nie ma znaczenia jacy ludzie go noszą ! jak to czytam to poprostu żal mi was mówicie że złote łancuchy nosza czarni itd. a to nie prawda każdy nosi to co lubi i to nie ma względu na kolor skóry

Gość gość
Tylko frajerzy golodupce noszą łańcuchy ze srebra stali nie stać ich na szlachetny metal zwyla zazdrość mam kilka łańcuchów i merca s 500 żyje godnie nie martwię się o jutro zloto jest dla wybranych!.

Gość gość
Posłuchajcie jeżeli ktoś jeździ mercem porsche bmw itd. to oznacza że to obciach wieś co ma sobie kupić cinquecento żeby nie narazić się na krytykę .