Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anelka 24

co oznacza jak facet lub nosi zlote lancuchy na szyji?

Polecane posty

Gość gość
Bizuteria dla faceta to wyłacznie zegarek, obraczka ew. autentyczny sygnet rodowy.

Gość ziomek ze złotym łańcuchem
każdy ma swój styl ktoś chce byc dresem to jego sprawa.

Gość gość
mi to się kojarzy tez z biszkoptami, bo oni lubia złoto . Biszkopt to kolorowy typ skóry. Tak łądnie brzmi.

Gość gość
Biali zazwyczaj noszą srebro ze względu na karnację. Zwyczajnie złoto wygląda na nich brzydko, co jest spowodowane przez chłodne umaszczenie skóry.

Gość gość
Ja mam kajdan 1,5 cm i do tego bransoleta oczywiście srebro. Dziewczyny na to lecą

Gość ON z grubym :-)

Jestem pełen podziwu opini kobiet 🙂 co druga myśli jak stereotypowy .... Ja osobiście lubię złoto i lubię dresy i mam fajne auto. Czy to oznacza że jestem wieśniakiem czy złodziejem lub chce wyrwać lachona?  opanujcie się bo spadne ze śmiechu z fotela. Jedni wola rybki inni akwarium. Osobiście zaczynam preferowac jasna biżuterię dlatego mam złoto ale białe 140 gr na szyi to ciekawe gdzie mnie zaszufladkujecie 🙂 ani nie do biedaka co ktoś napisał że srebro jest dla biednych bo to białe ale też złote ani nie do złodzieja bo oni wg was żółte tylko 😉 fakt faktem żółte mi się przejadlo za dużo brudasow i pozerow je nosi. Nie oceniajcie człowieka po okładce. Każdy ma swój styl i ja się dobrze czuje z grubym na szyi niż z cienkim i nie mam nic wspólnego ze złodziejem dresem czy wieśniakiem.