kairka 0 Napisano Lipiec 29, 2011 Zróbmy listę rzeczy, które warto kupować w drogeriach natura :) Myślę, że przyda się to wielu kobietom, które nie mogą się zdecydować na zakup jakiegoś kosmetyku, bojąc się, że okaże się niewypałem. Aktualna gazetka z Natury http://www.promoceny.pl/gazetka/drogerie-natura-5015/p/1/ Będę je tu wrzucała za każdym razem jak tylko się pojawi nowa :) Zapraszam do dyskusji :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia5903 Napisano Lipiec 29, 2011 Mają dobre błyszczyki do ust i korektory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i sru i fru Napisano Lipiec 30, 2011 Lubię peelingi owocowe te w cenie ok5pln Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inwazyjka1987 0 Napisano Lipiec 31, 2011 puder prasowany mapka brązująca! fantastyczny jest. mam teraz odcień 105 a kosztował mniej niż dyszkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nareszcie lato Napisano Sierpień 1, 2011 Drogeria Natura lepsza od Rossmana .Uwielbiam kosmetyki essence,katrice,kobo .ŚWIETNE I TANIE SZCZEGÓLNIE PODKŁADY ESSENCE FANTASTYCZNE.Ostatni zakup to lakier brązowy za 5,90 flamaster do ust (efekt jak po permanentnym makijażu)super cienie ,fajny błyszczyk KOBO lekki mleczny róż -pięknie wygląda na ustach -powiększa je ,bronzery i rozświetlacze -naprawdę są super !!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewa dżyzga ;) Napisano Sierpień 1, 2011 a mi nie podpasowały kosmetyki KOBO :) teraz będę próbować essence - znajdę dobry podkład i puder do skóry suchej? trochę kryjący, na zimę. ja lubię balsamy Natury, za ok 3,5 zł 250 ml (chyba był w promocji, w każdym razie śmieszna cena) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krokusek11 0 Napisano Luty 3, 2012 Ostatnio dostałam zielony cien sypki firmy KOBO, jest świetny!!! Ciekawi mnie jak jest z innymi kosmetykami tej firmy? CZy ktoras z was uzywala bazy pod cienie tej firmy? Gdzie moge ja kupic "na miescie" bo w necie to wiem allegro rządzi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwaGarstka 0 Napisano Luty 11, 2012 Ja polecam kosmetyki KOBO Professional w Drogerii natura - często są promocje:) bazy pod cienie nie używałam, ale inne kosmetyki i owszem:) JEstem zadowolonai polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZielonaWyspa 1 Napisano Luty 11, 2012 A ja osobiscie wole robic zakupy w SuperPharm. Rossman przy tym calkowicie odpada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muszencja 0 Napisano Luty 15, 2012 ja tez bardzo lubie superpharm, rossmannem nie pogardze:) a w drogeriach natura mam swoja ulubiona firme KOBO wiec po to tam chodze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach