Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość indecisiveee

plasterki Evra

Polecane posty

Gość indecisiveee

Hej :) Jestem w trakcie pierwszego opakowania plasterków, a właściwie w niedzielę zaczął mi się tydzień bez plasterka. W środę dostałam okres i właściwie już mi się kończy. Ale odczuwam dziwne skutki używania tych plastrów. A mianowicie od tygodnia mam temperaturę 36.9, bardzo często lecę do łazienki oddać mocz. Co 2-3 godziny. Nie wiem czy to normalne. Kiedy pierwszy raz nakleiłam plaster było to dosłownie 1h po dostaniu miesiączki. Potem na jeden dzień miesiączka ustąpiła i potem znowu się pojawiła. I teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam naklejając ten plaster od razu. Współżyłam prawie codziennie przez ten czas i mam dziwne wrażenie że mogę być w ciąży. Chociaż w głębi serca wiem, że to raczej mało prawdopodobne to jestem cholernie przestraszona. Mam 18 lat i raczej nie spieszy mi się do bycia mamą. Czy powinnam kupić test ciążowy? Pomimo tego że plasterki naklejałam zgodnie z instrukcją zawsze tego samego dnia mniej więcej o tej samej godzinie. Nigdy mi się żaden nie odkleił tylko lekko po bokach ale czytałam, że to normalne. Wiem, że moja pytanie może okazać się banalne i prostackie ale jestem strasznie wystraszona. Poradzicie ?

Gość BitchyWoman
witam ja moj pierwszy naklejilam dzien po o 6 wieczorem 6 miesiecy temu nie mam zadnych skutkow ubocznych z sikaniem problemow na poczatku tez nie mialam wiec nie wiem moze lekarz ci zle dobral plastry , jezeli palisz to slyszalam ze wtedy moze byc zwiekszona szansa na takie skutki uboczne :) mi tam sie casem marszczy troche bo przewaznie mam na plecach ale moja pani doktor powiedziala ze to jest ok i nic sie nie dzieje , nie wiem jak z ta ciaza bo my i moj chlopak on przewaznie nie dochodzi we mnie wsrodku tak zeby bylo bardziej bezpecznie bo tez mi sie nie spieszy zeby byc mama :D ale test mozna zrobic tez raz sie tak dziwnie czulam przez jakis tydzien wiec test zrobilam negatywny byl wiec u mnie wszystko ok :P

Gość indecisiveee
no cóż muszę przyznać, że ostatnim czasem zdarzyło mi się palić dość często. Chyba jednak zdecyduje się na ten test ciążowy przynajmniej będę pewna :)

Gość indecisiveee
oby :)