Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rybkaaaaaa

poronienie?

Polecane posty

witam... mam pytanie... może to się wydawać trochę dziwne, ale chciałabym wiedzieć jak wygląda wczesne poronienie... w dniu spóźnionej miesiączki zrobiłam test i wyszła bardzo jasna kreska ,,ciążowa''. po kilku dniach dostałam krwawienia... tak jak normalny okres... jeżeli test wyszedł prawidłowo to w trzecim tygodniu ciąży ,,wyleciało'' ze mnie coś jak by owalny skrzep o długości mniej więcej 2,5cm... czy to mógł być zarodek? proszę o bardzo poważne odpowiedzi... wiem że to może dziwnie brzmi... ale proszę nie pisać głupich komentarzy...

Gość katruska
Nie chcę się smiać, ale wybacz, trochę ubawiło mnie to co napisałaś :) Nie byłabyś w stanie dojrzeć 3tygodniowego zarodka, więc ten skrzep to na pewno nie Twój potomek :P

Gość anastazja8710
moglo to byc poronienie wedlug mnie. pare lat temu mialam podobna sytuacje niby mialam okres ale lecial jakby chcial a nie mogl i to tylo przez 2 dni. i cisza testu nie robilam... po okolo 2 tyg szlam do kolezanki w bialych spodniach. momentalnie chwycil mnie ostry bol brzucha taki ze az mnie zgielo i jedna wielka plama krwi. wrocilam do domu przebralam sie zalozylam podpaske i cisza... nic wiecej nie polecialo po miesiacu bylam u gina zrobil mi usg i pytal czy bylam w ciazy odpowiedzialam mu cala sytacje mowil mi ze to mogla byc ciaza na szczescie macica sama mi sie oczyscila...

po 5 dniach od spodziewanego okresu dostałam krwawienia... ja wiem że to wszystko śmiesznie brzmi ale po psu jestem przewrażliwiona i się martwię....

Gość anastazja8710
po to jest to forum aby sie pytac :):)

dziękuję za wyrozumiałość... wiem że to nie jest odpowiedni moment na dziecko ale jeżeli test wyszedł prawidłowo to nie chciałabym poronić... po krwawieniu zrobię drugi test dla pewności...

Gość anastazja8710
nie martw sie bedzie dobrze. moglo tgak byc ale poki co nie paniku. w ciazy zdarzaja sie krwawienia tym bardziej na poczatku. zrob test za pare dni jezeli wyjdzie pozytywnie idz jak najpredzej do gina lepiej zeby to krwawienie sie nie powtorzylo jesli jestes w ciazy.

Gość anastazja8710
ja mysle ze tak choc nie chce mowic ze napewno. to sie zdarza niektore kobiety tak maja

Gość anastazja8710
jednak nie panikuj za wczasu!

w tym momencie już raczej nic nie zrobię muszę czekać... co ma być to i tak już jest. Dziękuję...

Gość anastazja8710
NIE MA ZA CO. TRZYMAM KCIUKI ZEBY BYLO TSK JAK TY TEGO CHCESZ :)