Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znudzony życiem

Zostawila mnie dla goscia poznanego na gg

Polecane posty

Gość Znudzony życiem

Witam was . Mam 21 lat ... bylam z dziewczyną prawie 6 lat bardzo ją kocham i chciabym z nią spędzic reszte zycie , ale ona mnie zostawila miesiac temu. Staram sie walczyc , próbowalem z nia pogadac spotkac sie , ale ona niechce juz mnie znac . Stalem sie dla niej obojętny traktuje mnie tak jakby mnie nie znala . Jakies 2 miesiace temu zagadal do niej gosc na gg , on mieszka od niej 100 km dalej ona mi powiedziala ze kocha jego , ale nawet sie nie widzieli , no moze raz ... Nierozumiem jak mozna sie zakochac w kims tak szybko . On tez ją ponoc kocha ma 24 lata ... Brakuje mi jej bardzo , ona powiedziala ze to juz nie milosc tylko przyzwyczajenie chcialbym wszystko zaczac od nowa , ale ona twierdzi ze juz nic do mnie nie czuje . Byla calym moim swiatem ... czy mam jeszcze walczyc o Malwine ? Tak bardzo mi na niej zalezy...

Gość miławrocławianeczka22
Weź się człowieku do roboty a nie siedzisz i jakieś durnowate historyjki wymyślasz.

Gość Znudzony życiem
To nie sa historyjki , bo ona naprawde stwierdzila ze pokochala goscia piszac z nim na gg dla mnie to tez dziwne dlatego pytam sie czy jest to mozliwe i czy jest sens walczyc o nią ?

Gość miławrocławianeczka22
Skoro facet z którym wyłącznie pisze na gg i to przez miesiąc wydał się jej bardziej atrakcyjny od Ciebie. To może czas się nad sobą zastanowić

Gość Koliaa
Tak jest to możliwe,ja poznałam faceta na czacie,świetnie nam się rozmawiało więc wymieniliśmy sie gg i piszemy już rok. Nigdy nie spotkalismy się ponieważ on mieszka na stałe w chicago rozmawiamy godzinami na skypie i jestem w nim zakochana a co on czuje nie wiem.

Gość Znudzony życiem
A dobra , widze ze Tutaj pomocy nie znajde szkoda czasu na pisanie z takim czyms.. elo

Po pierwsze - nie kocha go tylko jest nim poki co jedynie zauroczona, to duza roznica ktorej cala masa ludzi nie potrafi pojac. Po drugie - skoro zauroczyla sie kims innym to znaczy ze nie pociagasz jej juz tak jak kiedys, musisz sie z tym pogodzic. Rada jest jedna - olej ja, z tego zwiazku juz raczej nic nie bedzie, przykro mi, witamy w doroslosci, nie myslales chyba ze w wieku 15 lat poznasz kobiete z ktora spedzisz reszte zycia? Jeszcze niejedna taka milosc przed Toba chlopie, miej jaja!

Gość Znudzony życiem
O jedna normalna odpowiedź :) Możesz mi podać swoje gg ?

Gość Znudzony życiem
Na gg wolałbym pogadac ... nie możesz podac ?

Tez uważam, że skoro ten z GG wydał jej sie bardziej atrakcyjny to nic juz raczej z tego nie bedzie. Dlatego chyba powinienes ja sobie odpuścić, co z pewnoscia nie bedzie łatwe, ale trzymam kciuki ;)

Gość Znudzony życiem
Tylko ze ja moge zmienic siebie i swoje zycie i pokazac jej ze jestem bardziej zajebisty od niego ! Co mnie ogranicza ?

Gość Znudzony życiem
ps. jak nazywa sie pociag seksualny do weza ogrodowego? :classic_cool:

Zastanów sie czy naprawde chcesz sie zmieniac dla jakiejs dziewczyny :O? Jak nie ta to inna. To, że ona zakochała sie w innym nie znaczy, że Ty tez innej nie pokochasz! Wiec zamiast zmieniac siebie powinienes o niej zapomnieć..

Gość Znudzony życiem
Nom chce sie zmienic dla niej bo sie nie czuje gorszy od jakiegos kolesia wiec jej to pokaze kto jest lepszy..