Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marisol23

Czy warto pakować się w taki związek?

Polecane posty

Gość Marisol23

R. poznałam ponad 2 lata temu. Pracowałam wtedy jako akwizytorka. Zapukałam do jego drzwi, zostawiłam nr tel służbowego, miał się skontaktować w sprawie proponowanej usługi. Jednak zadzwonił i zaproponował spotkanie na kawę. Jest 10 lat starszy i zabójczo przystojny, wykształcony, ułożony z własną firmą itp. Trochę się spotykaliśmy, własciwie do niczego między nami nie doszło, ale mieliśmy się ku sobie. A i zapomniałam dodać że ma dziecko i jest po rozwodzie. Nad czym też się zastanwaiałam, wiadomo dziecko zawsze będzie najważniejsze a i kontakty z byłą żoną nieuniknione. Więc tak się spotykaliśmy jakis czas, ale mama własciwie mi tłumaczyła że jestem młoda i mogę sobie znaleźć wolnego faceta, bez zobowiązań. I tak się wkrótce stało. Z R. zerwałam kontakt, tzn nie całkowicie, czasami dzwoniliśmy do siebie, gadaliśmy. Z tamtym chłopakiem się rozstałam, teraz jestem wolna od dłuższego czasu i ostatnio zadzwoniłam do niego, tak po prostu co słychać. On teraz dzwoni, nie odbieram bo właściwie nie wiem czy się pakować w to. Odezwe się jutro, powiem że byłam zapracowana, ale nie wiem czy znowu się w to pakować. Tym bardziej że wtedy jakiś czas się spotykaliśmy i właściwie miałam wrażenie że on nie chce się wiązać, że tak może z kilkoma się spotyka, tym bardziej że dziewczyny na niego lecą. Przystojny, bogaty, nie dziwne. Sama nie wiem.

Gość jak to??
być może to wrażenie było właściwe... być może jego była żona miała to samo wrażenie...

Gość tom 24
daj sobie lepiej spokoj z nim , jestes mloda znajdz sobie faceta w porownywalnym wieku , tymbardziej ze on ma juz dziecko ktore zawsze bedzie traktowalo cie z gory , jest to facet po przejsciach . Przemysl to i posluchaj dobrych rad zeby pozniej nie cierpiec.