Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

empatyczny do kwadratu

10 najglupszych pytan

Polecane posty

"nie nie każdy" doprawdy Yeez? :) ".....im więcej pytań we wcześniejszym stadium rozwoju osobniczego, tym mniej kłopotów w dojrzałym stadnym życiu w wielkomiejskiej dżungli..." /napisał prawiczek, ale w sumie ... hmmmm.../

'Sukienko czy fryzura udalo ci sie spowodowac offa?' Nie. Dlaczego on mi to robi?

nie wiem czy nie powtórzę czegoś, ale moje typy to: 1. przespaliśmy się i on się nie odzywa, co to znaczy? 2. wziął mój nr i nie dzwoni, dlaczego? 3. kiedy on mi się wreszcie oświadczy?! 4. dlaczego on już od godziny nie odpisuje na sms-a?

Gość ej a ten jacekj to
"innej daje komentarze a mi jeszcze nie dał, czy mam zrobić pierwszy krok?"

Gość kuffa pytanie
NUMER o- czy jestem w ciąży pomóóóóóóóóżcie, najgłupsze z głupich

Gość ej a ten jacekj to
"chłopak namawia mnie do seksu, pojsc z nim do lozka czy nie? znamy sie zaledwie kilka dni, ale podoba mi sie"

Gość ej a ten jacekj to
o tak to z ciaza najlepsze z najlepszych :D:D:D kafeteria=test ciazowy lub "uprawialismy seks z zabezpieczeniem, czy moge byc w ciazy?"

Yeez, no ja też :)nigdzie nie napisalam, że nie:) ale chyba nie po to, żeby się upajać, że ktoś jest.... czy może ode mnie mniej wyposażony w..... albo że z empatią u tego kogoś gorzej... albo.... itd...... cierpienie niekiedy odbiera niektórym jasne spojrzenie :) ale niektórzy się temu dziwią, może mają mocniejszą konstrukcję, może nic jeszcze nie przeżyli, bo bali się wyjść "ze skorupy", może ...... i dlatego wszystko, co inne, zachwycająco ich dziwi:)

Gość fasolinka73u722a
Najgłupsze pytania znajdziecie na forum- ciąża, poród, macierzyństwo. Mistrzostwo :)

Gość kuffa pytanie
fannky wyżej :) jako pytanie 1000lecia , boskie pół kafe ma wirtualne usg , a 2 połowa siedzi pod łóżkiem i obczaja szczegóły oraz analizuje czy doszło do zapłodnienia

Mistrzostwo: czy mam ich przeprosić? Pytanie zadane przez dziewczę "wyjazdowe", czyli wyjechane z Polski zarobkowo. Dotyczyło jej chłopaka i panny, którą ten chłopak poderwał. Autorka rozważała przeprosiny zdradzającego i jego podrywki. Bo doszła do wniosku, że się im narzuca.

dżises, co wy czytacie, wypociny gimnazjopodstawówek?:O no nic, zostawiam wam krakersy, mając nadzieję, że następnym razem zastanę was w lepszym zdrowiu , że tak się wyrażę :) cześć Buffi, Ty wstrętny prowokatorze ;):D

Gość zawsze szczeryy
Co sie wydziela podczas pierdnięcia ? to jest mega inteligentne pytanie

Gość zawsze szczeryy
w tym temacie wypowiadaja sie gimnazjalisci bez przyjaciół i możliwosci, którzy całe wakacje siedzą w domu i obrażaja innych,

Gość emcekwadrat i edekwadrat
Nowy gieniuś kafeteryjny, menścina prawdziwy, wyścig szczura :O Szczurek edziu do kwadratu. Ha!

Widzę że to wątek dla szyderców. Smutne to. Ja w każdym razie wysiadam z niego. Peace & Love.