Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aska023

dwie opcje na zycie do wyboru, doradzcie

Polecane posty

Gość aska023

dziewczyny glownie do Was kieruje swoje pytanie gdybyscie mialy do wyboru albo szalone wypady w gory, nad morze, wloczenie sie po swiecie, lapanie stopa, spanie pod namiotem itp - (zalozmy ze takie cos wam odpowiada, ze to lubicie) ALE te wypady to z chlopakiem ktory cos kreci, raz juz was oszukal ( mial jechac na wakacje sam a spotkal sie tam ze swoja byla.. ) ALBO siedzenie w domu, czasem jakis wypad z kolezanka na wycieczke -czyli generalnie nie zadawanie sie z tym chlopakiem juz to co byscie wybraly? dodam ze mam 23 lata

Gość aska023
ewentualnie dac ogloszenie jako pani do towarzystwa?:)

Gość aska023
podszyw

No zalezy czy ci w jakims stopniu zalezy i takie tam.

Gość tez mam 23 lata i zrobilabym
tak: facetowi ---> kop w doope ja - nie nudze sie - sama lub z kim innym jezdze pod namiot czy robie co mi sie tam podoba. Po co Ci on do tego?

Gość
po pierwsze posiadanie a nieposiadanie chlopaka nie determinuje twojej zdolnosci do organizowania sobie rozrywki po 2 jesli potrafisz wybaczyc potencjalna zdrade to ok, twoja decyzja, nie zwalaj tego na nas jak dla mnie to jest przegiecie, cholera wie co z ta byla robil, a jakby byl uczciwy to by przynajmniej tego nie ukrywal :/

Gość aska023
bo jak jestem z nim to on ma 100 pomyslow/ min ciagle cos sie dzieje, dobrze sie dogadujemy itp nie mam innej takiej bratniej duszy z ktora moglabym np w gory na dluzej jechac : ( ale jak mnie oszukal to nie bede przeciez do niego leciec ;/

wiec tobie nie chodzi o jezdzenie w gory tylko zeby ktos z toba byl i organizowal Ci czas. Moze psa sobie kup? ja tam chodze w góry dla gór ...

Gość aska023
chodzi mi o gory, ale nie chcialabym sama wedrowac, nie lubie tak, a moje kolezanki nie chodza po gorach :/

czyli potrzebujesz towarzystwa, ok. ale przeciez mozesz znalezc innego faceta? po co byc z debilem? a zrezzt ą widze, ze Ty wiesz lepiej. wybacz mu wiec zdrady i kiś sie tak do 40stki.

Wg mnie Powinnas jechac z przyjaciółka lub jakim przyjacielem. Razniej a siedzieć w domu jak jestes pędziwiatr to męka

w sumie wybrałabym to pierwsze :) ale tylko dla własnych korzyści .

Gość aska023
wlasnie staram sie znalezc kogos innego, ale wiadomo tak "na juz" nie koniecznie da sie... wszyscy dookola pisza prace dyplomowe bo nie napisali w terminie :/ i nie chca sie ze mna wyrwac , zostaje mi on , ale zrobil mi taki numer i stad ten dylemat

Gość aska023
no wlasnie tak mysle, jechac zwiedzac, wyszalec sie itp a nie musze z nim byc... jak mi takie numery robi