Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raczek nieboraczek

jak czesto moge chodzic z corka na basen??

Polecane posty

Gość raczek nieboraczek

corka zaczela 10miesiecy byla juz kilka razy na basenie, ale chodzilismy z nia nie czesciej jak raz na 3tygodnie. bylismy z nia dzis i wybieramy sie znowu w niedziele czy to nie za czesto???

Gość Ja swoją
Myślę że nie. Należy jedynie uważać na uszka by nie złapała stanu zapalnego bo wiadomo że to najbardziej newralgiczne miejsca u maluchów. Ja mam z kolei 5 miesięcznego bobasa i tak się zastanawiam kiedy pójść na ten basen i trochę się boję że taka kruszynka mi tam zmarznie albo że będzie ryk. Myślę o termach (temp wody 37 st.) i ma już swoje koło pompowane z otworami na nózki ale czy to nie zawcześnie? Autkor kiedy ty poraz pierwszy wzięłaś swoje dziecko na basen i jak to zorganizowaliście, i czy to był normalny basen czy terma, noi jak długo z takim niemowlakiem można w wodzie posiedzieć?

Gość raczek nieboraczek
pierwszy raz bylysmy jak corcia miala 6miesiecy. bylysmy na normalnym hlorowanym basenie. na poczatku poli bylo obojetne ze jest w basenie a po 5min szalala:) organizacja to nic specjalnego:) spakowana torba z pieluchomajtkami i recznikiem i mozna isc sie kapac:)

Gość raczek nieboraczek
w trakcie kąpieli obie wysikamy się do basenu i spadamy do domu :)

Gość raczek nieboraczek
czy moze mi doradzic doswiadczona mama:):)

Gość to zamiast m
chodz tak czesto jak masz ochote!my chodzimy mniej wiecej raz w tygodniu.I to odkad syn skonczyl 3 miesiace

to zamiast - chodziłaś na specjalne zajęcia dla maluchów czy normalnie na zwykły basen ? Bo chciałabym iść z moim maluchem ( 5 miesięcy ) tylko że miejsc na aquababy brak i się zastanawiam czy moge tak normalnie...

Gość Gosiaczkowo
ja z 7miesięczniakiem chodzę 2razy w tygodniu na specjalne zajęcia. Chodzimy odkąd skończył miesiąc z polecenia pediatry

Gość to zamiast m
na poczatku chodzilismy na zajecia dla maluchow.chodzilismy 1.5 miesiaca.a potem juz na normalny basen-na poczatku taki dla maluszkow a potem dla wiekszych dzieci. Raz w tygodniu wybieramy sie cala rodzina.