Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia idiotkaa

tak bardzo zaluje ze mam dziecko......

Polecane posty

Gość glupia idiotkaa

mam rocznego synka- wynik wpadki z ledwo co poznanym chlopakiem ktory wyejchal zagranice i sluch po nim zaginal -wiem moja wina, bylam pijana i nieodpoweidzialna i mam teraz za swoje. ale mam wrazenie ze za ten blad bede placic do konca zycia. mam 24 lata. widze moje kolezanki chodza na imprezy, gdzies wyjezdzaja,a ja nie mam za co i nie mam kiedy. i smutno mi. nic nie wskzuje ze moja sytuacja sie zmieni ..... mieszkam w malej wiosce, nie jestem szczegolnie madra czy inteligentna, na studia mnie nie stac, mam ukonczone studium kosmetyczne ale kto mnie teraz zatrudni jak dzieckiem ktos musi sie zajac a na zlobek i dojazdy do pracy nie byloby mnie stac?

Gość zrzeknij sie praw
i oddaj dziecko jak ci tak ciazyq

Gość cham....
za głupote płaci się przez całe życie :classic_cool:

Gość glupia idiotkaa
moj syn ma juz roczek ,nie chce go oddawac,oczywscie ze go kocham ,ale jednak ..... nie tak wyobrazalam sobie moje zycie. chcialam sie bawic,podrzowac itd. a teraz moja jedyna rozrywka to zajmowanie sie dzieckiem.

Gość zrzeknij sie praw
blow co to za miny ":O" jestes gowniara, nie wiesz jak to jest. nie kazdy sie nadaje na rodzica, lepiej niech adoptuja to dziecko ludzie, ktorzy beda chcieli sie poswiecie wychowaniu

skoro koles jest za granica,to niezle zarabia,podaj go o alimenty,to akurat bedziesz miala na zlobek i jakis ekstras. Moj "znajomy" pracowal w NL i placil zonie za 2 corki 1 tys zl.

Gość zrzeknij sie praw
jakos bardzo wiele mlodych matek podrozuje i cieszy sie zyciem, wiec to twoja wina ze nie umiesz sie zorganizowac

w XXI wieku istnieje cos takiego jak ogolnodostepna antykoncpcja. Nie zabezpieczasz sie, nei myslicz, i sypiasz z ledow co poznanym gosciem. Gratukuje. Jezeli to prowo to 2/10

no kurva! Skoro się nie nadaje na rodzina to po chooy to dziecko w ogóle urodziła...albo trzeba było je oddać , dlaczego ono ma teraz do końca życia płacić za głupotę matki ?

wspolczuje ci, rzezcywiscie zalosna sytuacja. trzeba uwazac, bylas glupia.

Noxi, tak sie z Dawena wczoraj miechem obrzucalyscie, ze az skasowali topic ?? :-D bo dzisiaj rano juz go nei bylo ? :-D

Gość glupia idiotkaa
no tak ,ale pozwol ze spytam ,za co one podrozuja???? no chyba za pieniadze? mnie stac na podstawowe zycie z miesiaca na miesiac. nie mam pojecia gdzie jest ojciec dziecka i na razie toczy sie sprawa w sadzie dot.alimentow ale wiadomo, to potrwa. wiem,ze pytam naprawde glupia idac uprawiajac sex bez zabezpieczenia ale powiem szczerze ,ze tak strasznie mi zle bo widze ze ten jeden blad bede placic przez kilka(nascie) kolejnych lat.

Widocznie najpier poswiecily czas na nauke, potem dostaly dobra robote, i maja kase :-) Albo ewentualnie nie wskakiwaly z pierwszym lepszym do wyra, i maja faceta, ktory je wspiera

Gość glupia idiotkaa
zrzeknij sie praw- chyba troche rpzesadzasz, kocham swoje dziecko. ale wolalabym zeby pojawil sie w moim zyciu o wiele pozniej a nie gdy mialam 23 lata. opiekuje sie nim i dbam o niego jak tylko moge, wole sobie odebrac i kupic/dac jemu niz sobie.

Gość iskander
zaopiekuję sie toba i dzieckiem w zamian za śnidanie obiad i kolację

twoj syn to nie przedmiot tylko żywa istota, przykro mi ,że tak ci się ułożyło , ale teraz jemu musisz się poświęcic a nie myśleć o imprezach. Tak jak ty miałaś dzieciństwo i otrzymałaś miłość od swoich rodziców tak teraz ty pomyśl kim jesteś , będziesz dla swojego synka -mamą czy przekleństwem.

glupia idiotkaa nie użalaj sie nad swoim losem bo sprawiasz sobie tym zawód, że Ci źle itd. Zaakceptuj ta sytuacje co masz. Wiem co mówię. Mam synka nieślubnego, z jego mamą etap zamknięty..ale z dzieckiem czasem często czasem rzadziej sie widuje, zabieram go do siebie na kilka dni, czesto tak. I tez myslalem ze ma upier..lone życie..ale poznałem fajną kobiete i jestem szczęsliwy.

Gość NieMamNicDoPowiedzenia
nie zaluj..ze masz dziecko.. dzisiaj jest Ci ciezko..ale dzieci szybko rosna..daj mu szanse aby mial kochajaca matke..zwroci Co sie ta milosc:)

Gość hjukipalika
masz jeszcze jedno wyjście jeśli w tamtym okresie gdy spłodzono dziecko sypiałaś jeszcze z kimś innym to go wrób,może frajer nie zażąda testów.

hjukipalika jestes GŁUPIA, skoro takie pomysły podsuwasz

Gość zrzeknij sie praw
w ogole zastanawia mnie jak pustym trzeba byc zeby w wieku 24 lat priorytetem nadal bylo imprezowanie :O

zrzeknij sie praw nie wiesz co piszesz, nie masz dziecka wiec nie wiesz jak samotna matka moze sie czuć, cały czas dziecko na 25 godz jest męczące

Gość hjukipalika
chyba nie znasz się na życiu, nawet nie wiesz ilu ojców jest takich na całym świecie,nie mają o tym świadomości do końca swoich dni.nawet jeśli się to kiedyś wyda to będzie to bez znaczenia,bo najtrudniejszy okres minie.