Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wścieklaxxxxxxx

mój facet to świnia !!!!

Polecane posty

Gość wścieklaxxxxxxx

Ostatnio dowiedzialam sie ze moj chlopak zostal zaproszony przez kolezanke na gale restlingu w Gdańsku. Wie o tym od marca i nie zamierzał mi narazie o tym mowic lecz do wiedzialam sie przypatkiem oraz o tym ze sie juz zgonil a bilety juz sa kupione(500zl od osoby miejsce VIP oraz jedzienie). wkurzylam sie strasznie bo ani on o mnie nie pomyslal ani ona nie wziela pod uwage ze jest zajety. Powiedzialam mu definitywnie ze nie jedzie a on sie sprzeciwil i ma zamiar jechac. juz wiem co zrobie jak pojedzie ake chcem znac tez wasze zdanie.

Gość hbhjbg
CHCĘ a nie CHCEM

Gość wścieklaxxxxxxx
no sami powiedzcie?! Swinia do kwadratu!!!!! ale bardzo podobi sie kiedy chrumka i kwiczy podczas seksu :classic_cool:

Gość wścieklaxxxxxxx
potrzebuje tylko powaznych odpowiedzia a reszcie podziekuje

Gość hbhjbg
o widzisz, podziekuje a nie podziekujem przez analogie

Gość wścieklaxxxxxxx
knur? a to dziekuje, bardzo mnie to uspokoilo :) to wszystko juz jasne :classic_cool:

Koleżanko: "wrestlingu" "dowiedziałam" "przypadkiem" chcę" Ile masz lat, jeśli można wiedzieć?

Gość wścieklaxxxxxxx
niech ktos mnie potraktuje powaznie. wiele nie wymagam.

dziwna akcja - nie chodzi nawet o to, ze facet ma jechac sobie z koleżanką blablabla tylko o to, że 1. nie zapytał czy może też nie miałabyś ochoty 2. koleżanka nie zaproponowała, żebyś Ty także wpadła. brak szacunku i z jej i z jego strony. ja bym się wkurzyła. a jak chcesz się mu odwdzięczyć?

Gość wścieklaxxxxxxx
czego ty chcesz!!!! jak napisze po angielsku to i tak polowa nie bedzie wiedziala o co chodzi. Szybko pisalam wiec co nieco moglo mi umknac oraz nie pisze z polskimi znakami jak wiekszosc tutaj. SKUPCIE SIE NA TRESCI DO CHOLERY!!!!!!!!

Odpowiedź jest prosta i sama ją znasz. Twój facet woli wrestling z "koleżanką" niż ciebie. Nie ma innego wytłumaczenia.

jak masz zamiar trzymać z nim dalej, to pogdaaj z nim, że na przyszłość to sie niech pytac CIebie czy nie chciałabys jechać z nim..no ale skoro tego nie zrobił..to wg mnie ŚWINIA, nawet mogę podejrzewać że coś sie kroi na boku

Gość wścieklaxxxxxxx
nieszczególnie. w końcu normalna opinia. Dziekuje ci bardzo. Te wszystkie punkty ktore wypisalas wlasnie mnie drecza. Natomiast powiedzialam mu ze jezeli pojedzie to z nim zerwę.

Gość wścieklaxxxxxxx
te caramelo - ty lepiej uwarzaj z tymi uwagami dobra? moj misio mnie kocha, tylko teraz nie wiem co w niego wstapilo... :(

jestem facetem i my nie lubimy narzucanych czynów że mozemy jechac albo nie mozemy. Spytaj sie go czemu sie Ci o tym wcześniej nie powiedzial jak zamawial bilety, czemu nie wpadło mu do głowy że Ty też chciałabyś jechać?

jak Cie kocha to czemu nie pomyślał o Tobie?

Chciałaś napisać "uwaŻaj"... A jak nie będę uważała to co mi zrobisz? Ale ja wiem co w niego wstąpiło - jesteś tępą i rozpuszczoną małolatą więc ma cię w duupieeeee.

Gość wścieklaxxxxxxx
VCL. Z jego strony to raczej nie ale ja bym o to podejrzewała bo to ona za wszystko placi i ona go zaprosila. Gdy spytalam sie go czy mial zamiar mnie wziac to odpowiedzial "a stać cię" jak to powiedzialam kumpeli to zamarla.

Gość wścieklaxxxxxxx
caramelo!!!!! przeciez to podszywacz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie zwracaj na niego uwagi.

widzisz ..przekupiła go, i CIe nie lubi, podoba jej sie Twój facet więc Ciebie nie zapraszała...ale Twój facet ślepy jest może albo udaje, uważam że ona chce Ci uwieść faceta...najlepiej ochłoń z tego wszystkiego, jak pojedzie , trudno, pociesz sie tym ze teraz tak zrobil ..a nie np. po slubie

Gość wścieklaxxxxxxx
to wyzej to podszyw :O a ty Caramelo lepiej wyjdz juz z mojego tematu, bo widzem jestes tepa strzala i nie rozumiesz o czym pisze

Gość wścieklaxxxxxxx
sama nie wiem. on podejmuje takie glupie decyzje. musze cos postanowic. Akurat wiem ze ona nie nie lubi.

wścieklaxxxxxxx ..kto podszyw? kogo tak uważasz?

poczekaj, zobaczysz co sie wydarzy

jak zrobi tak albo tak, spójrz na wasz związek z perspektywy 3 osoby, jak sie widzisz tak ocenisz wasz związek

Gość wścieklaxxxxxxx
No. Teraz podszyw nie bedzie mi tu glupot pisac :D

Gość andaluzja111
spytaj po prostu dlaczego chce jechać i powiedz, że jest Ci przykro, że nie pomyslał o Tobie poza tym niech następnym razem konsultuje z Tobą jeśli mu na Tobie zależy