Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekawiona Ona

Która z nas?

Polecane posty

Gość Zaciekawiona Ona

Mam do Was mały interes. Kumpluję się z dziewczyną, która ma zupełnie inny wygląd i charakter ode mnie. Chciałabym wiedzieć, która z nas może się bardziej podobać. Wymienię nasze cechy, a Was proszę o wybranie z każdej pary cech tę, która Wam bardziej odpowiada ( w każdej parze jedna cecha jest moja, a druga koleżanki). - 167 czy 152 cm - 52 czy 60 kg - brunetka czy blondynka - niebieskie czy brązowe oczy - kolczyk w języku czy jego brak - biust: 70 A czy 85 D - brzuszek: okrągły czy płaski - pupa: płaska czy okrągła - wcięcie w talii czy jego brak - pesymistka czy optymistka - ładnie śpiewa czy dobrze tańczy - styl: elegancki czy sportowy

Gość azerfazer.
ja myslę że powinnaś się wyspowiadać

hehehhe spoko to napisalas 167 cm ale do tego waga 52 czy 60 i odwrotnie, bo to dosc istotne. Jak panna ma 160 cm i 52 kg to chyba ok ale jak 60 kg to ciut za duzo :-P

Gość 12 lat róznicy?
167 52 brunetka niebieskie brak 85D okrągły ale niewielki okrągła wcięcie optymistka dobrze tanczy elegencki

Gość NieMamNicDoPowiedzenia
nie jest wazny wyglad

Gość Zaciekawiona Ona
167 - 52 kg 152 - 60 kg

-167 - 60 kg - brunetka - brązowe oczy - brak - 85 D - brzuszek: okrągły - pupa: okrągła - wcięcie w talii - optymistka - ładnie śpiewa - styl: elegancki 😴

chyba wiadomo że płaski brzuch. glupie pytanie. tak samo jak z ta talią.

167 60 kg blondynka niebieskie obojętne [sama mam w języku] ciężko stwierdzić jaki lepszy na podstawie samej rozmiarówki płaski okrągła wcięcie w talii optymistka ładnie śpiewa obojętne

Gość
- 167 czy 152 cm NIEWAZNE - 52 czy 60 kg ZALEZY OD SYLWETKI - brunetka czy blondynka NIEWAZNE - niebieskie czy brązowe oczy MI OSOBISCIE NIEBIESKIE, AE GUSTA SA ROZNE - kolczyk w języku czy jego brak NIE ROBI - biust: 70 A czy 85 D WOLE MALE, MACIE ZLE DOBRANE STANIKI SWOJA DROGA, ZAPRASZAM DO WYGOOGLANIA BRAFITTERA - brzuszek: okrągły czy płaski PLASKI, CHOC ODROBINA TLUSZCZYKU TEZ JEST OK - pupa: płaska czy okrągła OKRAGLA - wcięcie w talii czy jego brak WCIECIE - pesymistka czy optymistka SKRAJNOSCI SA ZUE, WOLE REALIZM - ładnie śpiewa czy dobrze tańczy JEDNO I DRUGIE CHOCIAZ ZE SPIEWU WIECEJ POZYTKU - styl: elegancki czy sportowy NIE ROBI

Gość Zaciekawiona Ona
xmetaxa - a jednak padają odpowiedzi, że okrągły brzuch. Więc głupia to jest twoja odpowiedź, a nie moje pytanie.

Gość Zaciekawiona Ona
Czemu źle dobrane staniki?:O

Gość Zaciekawiona Ona
jestem uposledzona umyslowo

Gość Zaciekawiona Ona
No odpowiedzcie, jestem ciekawa:)

-167. -60 -brunetka -brązowe -(tu mogę być nieobiektywna bo sama mam ) -tu chyba nie mam zdania -okrągły -okrągła -wcięcie -optymistka -dobrze tańczy -elegancki

Gość asdawsdas
- 167 czy 152 cm bez roznicy - 52 czy 60 kg lepiej mniej - brunetka czy blondynka w sumie bez roznicy, ale jak blondynka to lepiej farbowana a moze lepsza brunetka w sumie - niebieskie czy brązowe oczy bez roznicy choc jesli brazowe w sensie czarne to rbazowe a tak mzoe niebieskie - kolczyk w języku czy jego brak bez roznicy moze byc - biust: 70 A czy 85 D ja glosuje za 75A, D to zdecydowaniez a duzo nie lubie dojnych krow - brzuszek: okrągły czy płaski lepiej plaski - pupa: płaska czy okrągła okragla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 - wcięcie w talii czy jego brak niby lepsze wciecie, ale jak szczupla a ma male tez moze byc - pesymistka czy optymistka optymistka? - ładnie śpiewa czy dobrze tańczy tanczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 - styl: elegancki czy sportowy oba moga byc

Gość zdecydowaniehghghghg
brunetka , oczy brazowe,szczupla

Gość NIeprawik89
zdecydowanie wariant z brunetką :) ciemne oczy 50 kg.

Gość kurcze pieczone ciężko
- 167 czy 152 cm - ta druga trochę mała, ale w sumie obie - 52 czy 60 kg - zależy przy jakim wzroście - brunetka czy blondynka - obojętnie - niebieskie czy brązowe oczy - obojętnie - kolczyk w języku czy jego brak - żadnych kolczyków w dziwnych miejscach - biust: 70 A czy 85 D - obojętie - brzuszek: okrągły czy płaski - płaski - pupa: płaska czy okrągła - okrągła, ale płaska też - wcięcie w talii czy jego brak - wcięcie - pesymistka czy optymistka - optymistka - ładnie śpiewa czy dobrze tańczy - bez znaczenia - styl: elegancki czy sportowy - elegancki