Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chantal......

Którą z nas byście wybrali

Polecane posty

Gość chantal......

Zakładjąc post sugerowałam się postem dziewczyny z forum która niedawno to założyła chciałabym żebyście oceniły która z nas ja czy moja koleżanka jesteśmy lepsze biorąc pod uwagę dane cechy 178 czy 171 bardzo szczupła ale bez wcięcia w pasie czy lekko grubsza ale z wcięciem kolczyk w pępku czy brak kolczyka w pępku włosy farbowane na oberżynę czy naturalny ciemny blond włosy średnio długie (za ramiona) wstopniowane czy włosy długie, nie do pupy ale dalej za łopatki proste oczy duże kobiece czy oczy wąskie długie (jakby kocie) dojrzała czy z niespożytą energią o dziecięcych ideałach i wierze ładne nogi czy zajebiste plecy (postura i postawa modelki jak chodzi to z podniesioną głową ale nie że zadziera nosa) z ładną pupą okrągłą ale mniej ładnym biustem czy z ładnym biustem a płaską pupką elegancka dama czy seksowna i nieco wyzywająca tańczy na rurze... tańczy taniec nowoczesny lubi bluzki z odkrytym pępkiem czy lubi bluzki które zaciąga się za pupę pracuje jako barmanka czy pracuje jako au pair

Gość leirfgr4tfgre
nie chce mi się tego czytać, wrzuć lepiej fotkę 🖐️

Gość pieniądz
Mnie się też nie chce. Wybrałbym taką, co dobrze gotuje. To podstawa związku z kobietą.

Gość chantal......
fotki nie zamieszczę bez zgody koleżanki

Gość pieniądz
To zamieść zdjęcia dań, które umiecie ugotować. Powiem Ci wtedy uczciwie.

Gość kmnn,mn
lekko grubsza ale z wcięciem kolczyk w pępku ale niekoniecznie zdecydowanie!! naturalny ciemny blond włosy średnio długie (za ramiona) wstopniowane oczy duże kobiece dojrzała czy z niespożytą energią o dziecięcych ideałach i wierze- obie ładne nogi z ładnym biustem a płaską pupką seksowna i nieco wyzywająca tańczy taniec nowoczesny lubi bluzki które zaciąga się za pupę pracuje jako au pair

Gość kmnn,mn
aha i 171

Gość te nogi to już oglądam od
178 czy 171 - wszystko jedno bardzo szczupła ale bez wcięcia w pasie czy lekko grubsza ale z wcięciem - z wcięciem kolczyk w pępku czy brak kolczyka w pępku - BAZ KOLCZYKA! włosy farbowane na oberżynę czy naturalny ciemny blond - ciemny blond - może być nawet farbowany włosy średnio długie (za ramiona) wstopniowane czy włosy długie, nie do pupy ale dalej za łopatki proste = te pierwsze oczy duże kobiece czy oczy wąskie długie (jakby kocie) - duże oczy dojrzała czy z niespożytą energią o dziecięcych ideałach i wierze - dojrzała ładne nogi czy zaj**iste plecy (postura i postawa modelki jak chodzi to z podniesioną głową ale nie że zadziera nosa) - ładne NOGI z ładną pupą okrągłą ale mniej ładnym biustem czy z ładnym biustem a płaską pupką - ta pierwsza elegancka dama czy seksowna i nieco wyzywająca - ELEGANCKA, oczywiście tańczy na rurze... tańczy taniec nowoczesny - nowoczesny lubi bluzki z odkrytym pępkiem czy lubi bluzki które zaciąga się za pupę - za pupę pracuje jako barmanka czy pracuje jako au pair - obie zmieńcie pracę

Gość rolnik zy WSI
nie czytam tego lepiej wrzuc jakies fotki

Gość chantal......
obie zmieńcie pracę- czemu?

Gość chantal......
podonoszę