Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boląca

ból w cewce moczowej

Polecane posty

Gość boląca

od jakichś 2 tygodni boli mnie cewka moczowa (jej ujście) przy siadaniu, natomiast z sikaniem nie mam żadnych problemów ani nic mnie wtedy nie boli. Wie ktoś jak temu zaradzić i skąd się to mogło wziąć?

Gość ceeewa
ja mam tak samo:o

Gość to najprawdopodobniej jest
zakazenie bakteryjne albo tez stan zapalny spowodowany zmarznięciem.ja miała wielorotnie, ale odkąd dbam, by nie zmarznąc, duzo rzadziej.Lek na to, bardzo skuteczny nazywa sie Furagin, jest na recepte wiec musisz isc do lekarza.I nie zwlekaj, bo potem beda silne antybiotyki, ja tez je musiałam jeden raz wziąc, ból był straszny wtedy.I odtąd musisz uwazac, moze sie powtórtzyc po basenie i przede wszystkim zmarznięciu, np.stóp.Mozna sobie pomóc preparatami naturalnymi np.z zurawiny.pozdrawiam:)

Gość ceeewa
dzięki:) piję żurawinową herbatę, łykam urinal. Dziwi mnie to, że przy zakażeniach dróg moczowych są jakieś przykre objawy związane z oddawaniem moczu, a u mnie nic takiego nie ma

Ja również piję herbatę żurawinową , ogrzewam podbrzusze termoforem, biorę Urextra. dziwię się że nie odczuwasz bólu przy oddawaniu moczu. Ale w sumie powinnaś się cieszyć, nic przyjemnego. :/ Na szczęście przy konkretnej reakcji ból szybko znika.