Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajko na miekko

mam taki problem, pogadaj ze mna, prosze

Polecane posty

Gość qwerciuch
i co z tymi kompleksami? Tutaj jest klucz do wszystkiego, że widzisz się w złym świetle i później się boisz innych ludzi

Gość kałamarniczkka
A nie myślałaś o wizycie u specjalisty? Po co masz sie sama miotać i szukać rozwiązań? Tu chodzi o zmianę myslenia, o przestawienie mysli na inne tory - samej może być trudno.

Gość budujesz jakieś niezgrabne
Umawiasz się raz z facetem i więcej nie chcesz się spotkać?

'buduje niezgrabne zdania?, bo mam natlok mysli i nie potrafie tego ubrac w slowa, dlatego taki chaos.' Hahaha :) No dobrze, potrafisz wymienić swoje zalety?

Gość jajko na miekko
qwerciuch-->mam Ci wypisac moje kompleksy? kałamarniczkka-->kiedys mysalalam o wizycie u psychologa, ale poznije stwierdzam, ze sama sobie poradze:) generalnie jest dobrze, miewam takie egzystencjalne problemy, ale pracuje nad soba i pojawia asie coraz rzadziej, no ale jednak. budujesz jakieś niezgrabne--> wlasnie tak. zwykle znajomosci konczylam po 1-2 randkach. moj rekord to 4 spotkania, na ktorym to juz urwalam znajomosc. w sumie byl jeszcze jedne z ktorym sie spotykalam troche dluzej niz 4 randki, ale tez niewiele wiecej, ale bylam w nim sleo zakochana, a on nie traktowal tego powaznie, generalnie toskyczna relacja. uciekam przed facteami, jakby wystarczyla mi tylko swiadomosc, ze im sie podobam, ze ich zainteresowalam, to mi na jakis czas wystarczy. w nic wiecej sie nie pauje z powodu leku, ze minie mu to zauroczenie z powodu mojego charakteru. zwykle potem odczuwam duzy zal, ze zmarnowalam kolejna okazje na to by sprobowac z kims byc, tak w kolko, od 15-go roku zycia.

Gość qwerciuch
tak czego się wstydzisz i niekaceptujesz w sobie tylko szczerze

Gość jajko na miekko
zalety?tak;) -ciekawa swiata -oddana bliskim -ambitna -czuje sie taka osoba z klasa -cierpliwosc -wysoko rozwiniete poczucie sprawiedliwosci -wrazliwosc tak mniej wiecej wady -niskie poczucie wlasnej wartosci -niesmialosc -szukainie wszedzie drugiego dna(tak mi ostatanio kumpela powiedziala, cos w tym jest) -nieufnosc -brak umiejetnosci ladnego wyslawiania sie:mowie szybko, czetso nieskladnie, jak ktos tu zauwazyl, nie jestem generalnie dobrym mowca.

Gość qwerciuch
tak szczerze to nic takiego..... myślałem, że jakąs krzywa, brzydka czy cóś - bo zazwyczaj z takich rzeczy tworzą się kompleksy u kobiet ps buduje Twój profil psychologiczny ;) :classic_cool: i na razie nic nie odkryłem do czego można się doczepić tak serio problematycznego

Gość jajko na miekko
bo opisalam wady wewnetrzne, zewnetrzne tez sa:P, ale nimi ostatanio juz sie nie przejmuje. chcoiaz pewnie gdyby sie pojawil jakisfacet, to lekalalabym sie, czy zaakceptuje to czy tamto.

Gość qwerciuch
a z tym nieskładnym pisaniem ktoś tu przesadza ;) a ty po staremu bierzesz zbyt bardzo to do siebie ;) acha ja już musze zmykać :P jutro dokończymy psychoanalize :classic_cool: jak będziesz chciała ;)

Gość gwadrrrat
czuje sie taka osoba z klasa - czy nie masz przypadkiem tendencji do wywyższania się? Nie czujesz sie lepsza od innych? -wysoko rozwiniete poczucie sprawiedliwosci - czy nie wkurza cię to, ze inni mają to, na co ty zasługujesz? A co z pedanterią?

Gość jajko na miekko
widzicie, czlowiek napisze o sobie cos milego, a juz jada, ze sie wywyzsza. nie, mysle, ze sie nie wywyzszam, chociaz czasami tak sie czuje, gdy siedze ze znajomymi mojej kumpeli, ktorzy totalnie mi nie pasuja i po prostu sie nie odzywam, bo nie mam ochoty i wtedy czje, ze wlansie na taka wygladam, no ale co mam robic?udawac? -wysoko rozwiniete poczucie sprawiedliwosci - czy nie wkurza cię to, ze inni mają to, na co ty zasługujesz? -nie. -nie jestem pedantka.

Gość jajko na miekko
qwerciuch-->luzik, dzieki za rozmowe:)

Zalety (pewnie jest ich więcej) wydrukuj, powieś na lodówce i czytaj codziennie. Nad wadami pracuj, sama lub z czyjąś pomocą. Jesteś naprawdę urocza, mimo tego "chaosu". Więcej wiary w siebie :)

Gość jajko na miekko
urocza?-dzieki, lubie ten komplement;) ok, ok, wezme sie za siebie!

Gość jajko na miekko
ale wiesz co? co z tego, ze gdy jetem sama czuje sie ok, gdy jak wyjde do kolezanek, to moja pewnosc siebie i przekonanie o wlasnej wspanialosci:P znika. wraz czuje sie brzydsza i kompeksy powracaja.

Gość jajko na miekko
sukienka, zaloze sie, ze jestes starsza duzo ode mnie, bo ludzie w moim wieku uwazaja takie problemy a ofermiaste.

Zakładaj się :) Znowu skupiasz się na słabych stronach i znowu zaczynasz się nakręcać.

Gość qwerciuch
:)

Gość jajko na miekko
hej;) dzis juz mi lepiej, na szczescie. od czasu do czasu musze swoje odchorowac:P

Gość qwerciuch
każdy tak ma ;)