Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość creative zone

ojciec ma problem z alko:/

Polecane posty

Gość creative zone

Od zawsze wiedzialam ze moj Tata ma problem z alko.. praktycznie kazda impreza rodzinna konczyla sie awanturami w domu bo Tata za duzo wypil a ze mama z wiadomych przyczyn jest na niego w tym stanie wsciekla to atmosfera w domu byla przez tydzien gesta. Dzisiaj doznalam szoku!! poszlam z Siostra obejrzec jej domek i doradzic co i jak urzadzic a ze jej dom stoi obok naszego to widzialam nasze podworko z jej okna, jakos tak przypadkiem spojrzalam przez okno patrze a tam moj Tata chowa sie za winogronem , rozgląda czy nikt nie widzi i ryyp browara prosto do gardła!;/ jestem na niego strasznie zła i sama nie wiem czy porozmawiac z nim czy co..ale on oczywiscie uwaza ze problemu nie ma wiec sama nie wiem . Mamie nie powiem bo nie che jej denerwowac nawet:( Jeszcze moj chlopak to widział ..kurde wstyd mi za niego, jestem z moim facetem juz 4,5 roku planujemy zareczyny a ja sie panicznie boje spotkania Naszych rodzicow..co bedzie jak znowu ojciec sie ochla no i moze jeszcze avanti bedzie przy rodzicach mojego faceta. Pisze tu bo mi glupio z moimi kolezankami o tym gadac, chociaz wiedza, co sie dzialo kiedys no i jak jest teraz:/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować