Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilianka36

mrowienie odbytu

Polecane posty

Gość ilianka36

Bardzo Was prosze o rady, bo jestem zaniepokojona mocno.Od kilku dni mam mrowienia w okolicach odbytu, a dzis zaczęły sie trochę w okolicach krocza.Czy ktos mógłby mi podpowiedziec, jaka jest tego przyczyna?Zanim pójde do lekarza, zamartwię sie:(

Gość lilianka36
NIkt nie pomoze? :(

Gość hejahejaheja
Prawdopodobnie masz owsiki. Zalezy tez co masz na mysli piszac mrowienie. Czy cie swedzi rowniez? Jesli nie owsiki to stawialabym na grzybice pochwy. Idz do ginekologa.

Gość lilianka36
Dziekuje bardzo za odpowiedz.Mrowienie, to mrowienie, nie swędzenie.Takie mrowienie jakby od złej pracy nerwu, jak czasem ręka czy noga mrowi, kiedy ja przycisniemy za długo.... Grzybicy pochwy nie mam na pewno, badam sie regularnie i ostatnio takze byłam u ginekologa.Boje sie,ze to cos powaznego:( Moze jeszcze ktos sie wypowie? Bardzo prosze.

Gość siri
Może to krążeniowe , może dużo siedzisz....może to drętwienie....?!

Gość m,nbvcxdyuikol
A może hemoroidy? Hmmm...

Gość 287878787
robuny na 10%

Gość 287878787
na100% ;-)

Gość lilianka36
hemoroidy i mrowienie lub drętwienie?pierwsze słysze, ale sie zainteresuje, dziękuje. Tak, to cos własnie jak dretwienie, tylko lzejsze. Moze ktos sie w miedzyczasie ppjawił, kto pomoze? Naprawde nikt nigdy tego nie miał???

Gość gość
Witajcie, ja też miałem podobne objawy. Wszystkie dolegliwości typu pasozyty i grzybica zostały wykluczone i wtedy trafiłem do dobrego proktologa. Okazało się, że to hemoroidy! Nie tylko my mamy takie problemy https://portal.abczdrowie.pl/pytania/mrowieni e-o ***tu-po-wyproznianiu https://portal.abczdrowie.pl/czym-sa-hemoroid y Jak doskwiera Wam uczucie mrowienia i/lub pieczenia to koniecznie wybierzcie do proktologa i zbadajcie się pod kątem hemoroidów