Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

serce333

niemam juz sił

Polecane posty

mój chłopak ciągle mnie wyzywa i pzeklina;[[[[[ juz nie mam sił kocham go a on mnie tak teaktuje;{{{{

Gość diary8
to po co z nim jesteś ? ... nawet jeśli go kochasz,powinnaś odejść .....

JESTEM JUZ Z NIM 5 LAT ZARĘCZENI JESTESMU OD ROKU CIEZKO MI POPROSTU;[[[

Gość diary8
a chcesz do końca życia u jego boku wysłuchiwać przekleństw na swój temat ?.. wiesz lepiej późno niż wcale, zastanów się dobrze, bo po ślubie może być za późno i będziesz tego żałować.

wczesnie sie starał poprostu czułam sie jak w niebie zawsze mi ulegał nawet jak zaczełam sie z nim kłucić to mnie przepraszał owszem ciągle twierdzi ze mnie bardziej kocha niz wczesniej ale jego zachowanie w stosunku do mnie nie jest takie jak kiedys;[[[

może ma jais proble, coś sie wydarzyło w jego życiu, ja nie mowie ze to jest powód zeby cie tak traktował, pogadaj z nim, może cos wyciagniesz z niego. 5 lat to długo

ja miałam podobna sytuacje, i zle sie to skonczyło. wiecradze ci z nim pogadać. a najlepiej spieprzac jak najdalej.

rozmawiałam ale zawsze twierdzi ze go wkurwiam a przeciez nic nie robie;[[[[[[[[

aha wku**iasz go. i myslisz ze on c kocha jezeli go wku**iasz?? daruj sobie. kiedys bylam z facetem 5 lat i tez sie roztalismy, ciezko bylo ale dalam rade. uwierz mi bedzie jeszcze gorzej. ja poznij trafilam na takiego co mnie wyzywal, a pozniej zlal mnie na kwasne jablko i mam z nim dziecko. po tym od razu sie spakowalam i odeszlam. zaluje ze wczesniej tego nie zrobilam, ale sie łudzilam, ze sie zmieni, a tu bylo coraz gorzej. a ja bylam taka glupia ze musiala dostac zeby zrozumiec ze to nie ma sensu. a bylismy 2 lata razem, i wczesniej tez byl kochany i troskliwy

poprost faceci to swinie jak z nim zerwe to juz nie bede umiała o nim zapomniec boze poprostu masz racje;[

napewno nie zapomnisz, poboli i przestanie. znajdziesz sobie takiego ktroy bedzie cie szanowal. tylko musisz sama dojsc do tego ze chcesz odejsc, ze nie chcesz dawac sie ponizac. a pozniej wszystko sie ulozy. :)najlepiej zajac sie czyms, praca, nauka, znajomi, zeby nie myslec, wtedy jest latwiej.

Gość adixxxxx
Podziękujesz za jakieś dwa lata bo to w tedy taki ból minie...

nawet jeżeli ma problemy - to nie powód żeby się tak zachowywał tobie autorko życzę -żebyś znalazła siłę i zastanowiła się nad tym wszystkim , jeszcze masz szanse sobie ułożyć sobie życie ale nie z kimś takim :) powodzenia

Gość diary8
daj znać co tam u Ciebie:) życzymy wszystkiego dobrego