Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość załamujesiętącałąsytuacją

załamujesiętącałąsytuacją

Polecane posty

Gość załamujesiętącałąsytuacją

co mam zrobić? Od września pójdę do 2 klasy liceum. W klasie rozmawiam tylko z jedną koleżanka, której nie lubię, nie jest ona też lubiana przez innych. Trzymam się z nią, ponieważ nie mam z kim. W szkole jest mi ciężko, poce się pod pachami co widać. To wszystko ze stresu. Na lekcjach się nie udzielam. W klasie z nikim innym nie rozmawiam. Zawsze gdy próbuje to oni odpowiadają mi krótko i mówią, że muszą iść. Jestem uważana za cicha, spokojną dziewczynę. Jestem ładna, faceci się za mną oglądają, ale nie mam chłopaka. W domu normalnie rozmawiam, stresuje się tylko tak w szkole, bo nie mam żadnych znajomych, z nikim nie wychodzę po szkole od dwóch lat. Myślicie że mam szansę zaprzyjaźnić się z klasa, która już jest razem zżyta? Chodzą po szkole na spotkania i takie tam, a ją wasze o wszystkim dowiaduje się na końcu. W domu jestem jako ta która zawsze jest winna kłótni z moja młodsza siostra. Moja mama zawsze ją faworyzuje. Mama od kiedy pamiętam zawsze trzymają nas pod kloszem, inne dzieci mają dużo przyjaciół, znajomych a ją serio nie mam nikogo. Moja siostra jest inna, ma znajomych, ale nie tak dużo. Ja jestem sama i w dodatku nie mam komu tego powiedzieć, wyżalić się. Proszę potraktować moja sprawę poważnie i odpowiedzieć mi co mam robić. Dodam tylko że stresuje się tak w klasie i wtedy jestem nieśmiała. W każdej szkole tak miałam. Np w sklepie czy gdzie indziej nie jestem nieśmiała. Jak mam się zbliżyć do klasy, chce mieć jakąś koleżanke. Dodam jeszcze, że mam niby dwie przyjaciółki, które mają chłopaków i mają mnie w dupie. Jedną z nich czasem coś do mnie napisze, ale druga nie. Ta pierwsza lubi ta druga. Kiedyś w 3 byłyśmy przyjaciółkąni, ale teraz one spotykają się za moimi plecami i traktują się jak siostry. Co mam robić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować