Gość kottt Napisano Lipiec 29, 2011 Witam Mam problem z pewna dziewczyna. Wiec zaczne od poczatku. Znamy sie od pol roku. Poznalismy sie przez neta i oboje pochodzimy z tej samej miejscowosci i oboje mieszkamy w innym panstwie w innych miastach. Po dlugim czasie spotkalismy sie w Polsce. Wszystko fajnie spytalem o choszenie i ona sie zgodzila. Jest takze jeden chlopak w jej miescie za granica, ktory ja kilka razy zdradzil. Jednak problem w tym, ze ona wciaz o nim mysli i mysli nad nowa szansa dla niego. Niby mowi mi, ze mam ladny usmiech i jej sie podoba moj charakter, ktory podobno sie wyroznia. Ale (Mimo, ze jest moja dziewczyna zdarza sie, ze mi nie odpisuje przez dlugi czas jak napisze) Calowala sie ze mna i w ogole. Dodam, ze jestem kilka lat starszy, ale mniejszy od niej. Czy ona moim kosztem probuje zapomniec o tamtym chlopaku? Czy tez jestem dla niej przedmiotem. I jak sprawic zebyzapomniala o tamtym? bardzo mi na niej zalezy. . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach