Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiwiiiii

Jakaś choroba?

Polecane posty

Gość wiwiiiii

Już kiedyś wylądowałem w szpitalu bo mnie trzepało w nocy i miałem lęki, przed oczami miałem cmentarz, a po chwili czułem że lecę w przepaść... Kilka dni czułem jak by ktoś we mnie siedział, tak dziwnie... Miał ktoś tak?

Gość wiwiiiii
to ja, przeżywam bardzo ciężki okres teraz i idę do specjalisty. Takie coś kiedyś się stało kiedy nie miałem żadnych problemów...

Gość agaaaaaaaaaa85
.. a póki co połknij podwójną dawkę magnezu na noc jak masz nie dość, że pomaga przy skurczach to poprawia samopoczucie :) i potas w tabletkach też zalecam, na receptę (Kaldyum) lub i bez jakiś słabszy ale magnez koniecznie !!

Gość wiwiiiii
biorę leki na uspokojenie sen itp...:( coś tam b6, ale to nie pomaga:( ogólnie mam problemy z sercem, zawroty głowy... nie jestem gruby tylko suchy i mam dopiero 19 lat:(

Gość wiwiiiii
innego wyjścia nie mam:(

Gość agaaaaaaaaaa85
a musisz brać te na uspokojenie? może po nich gorzej... magnez z b6? weź na noc, lepiej się wchłania... i rano kolejną do lekarza to musowo :) na pewno pomoże a teraz głowa do góry ;) i spać ! ;)

Gość wiwiiiii
od poniedziałku zacznę chodzić do lekarza, psychiatry i zacząć w końcu powoli żyć, co mi się nie uda:(:(:(:(