Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 lubiesiebac

Jaki to byl film??

Polecane posty

Go艣膰 lubiesiebac

Jest zaj**isty film, ale oczywiscie nie pamietam tyt. Kazdemu polecam, pewnie juz nigdy sie nie dowiem co to za film, tv ma w zwyczaju dawac powtorki 150razy fimow, ale akurat nie tych ktorych warto...Wiec byl sobie film z probably Rachel Weisz. Ogladalam od polowy wiec opisze co pamietam. Wiec dzialo sie to w czasach gregorianskich, byla sobie panienka, ktora opiekowala sie jakas dziewczynka. I one pewnego razu odkryly w palacyku w ktorym mieszkaly podziemie, a wczesniej jakies latryny i okazalo sie ze za scianami byly pochowane zywcem dzieci, i one je wzywaly, zaczely burzyc te sciany zeby sie do nich dostac, ale wtedy nakryla je guwernantka. Pozniej glowna boh. Rachel(byla w ciazy) postanowila zjechac na sam dol, tam byl byl kiedys szpital dzieciecy. I kiedy tam zjechala, oczyma wyobrazni zobaczyla te dzieci schorowane wl贸czace sie po szpitalu, potem one zaczely ja otaczac z kazdej strony...ona w szoku i strachu zaczela rodzic,dziecko urodzilo sie martwe i ona tez umarla przy porodzie, pozniej ukazywala sie swojej podopiecznej w tym palacu/domu, jak spiewa kolysanke swojemu nienarodzonemu dziecku i kilkudziesiorga innym dzieciom ktore umarly w tym podziemnym szpitalu. W koncu podopieczna w w wielkim pospiechu opuscila dom...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 umc umc umc
to byla "Mumia"

Udost臋pnij ten post

co艣 popieprzy艂a艣 w drugiej cz臋艣ci histori , ale film pami臋tam , -tytu艂u nie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lubiesiebac
Jankesa, serio go widzialas?:) moze napisz co pamietasz, jakies wazne szczegoly, moze inni sobie przypomna? I powiedz czy to byla Rachel czy inna aktorka?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bestrzelnie tzyniczna mariola
to na bank nie by艂a rachel :o tytu艂u nie pamietam :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agaaaaaaaaaa85
Sierociniec?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lubiesiebac
Ludzie prosze przypomnijcie sobie tytul. Moze i nie byla to Rachel, ale bardzo podobna do niej aktorka. Moze Norah Jones, ona tez podobno zagrala w kilku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agaaaaaaaaaa85
wiem! inny haha ale niech se tytu艂 przypomn臋 chwilaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agaaaaaaaaaa85
wiem o jaki Ci chodzi musze poszuka膰 na filmwebie, bo go ocenia艂am ale tam setki film贸w musz臋 przejrze膰 :D nie gra艂a tam rachel na pewno :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lubiesiebac
agaaaaaaaaaa85 nie sierociniec, ogladalam go kiedys, fajny z Geraldine Chaplin, corka Charliego i byl zdaje sie produkcji hiszpanskiej. A ten o ktory mi chodzi byl amerykancki;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lubiesiebac
agaaaaaaaaaa85 to poszukaj bardzo cie prosze, normalnie bede cie kochac i wielbic na wieki hahahah

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agaaaaaaaaaa85
wiem o kt贸rym ju偶 piszesz ale tytu艂u nie pami臋tam a co艣 znale藕膰 nie mog臋 ;) ale znajd臋 :D szukam, szukam ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lubiesiebac
Szukaj, wierze w Ciebie:) Kurcze myslallam, ze to jakis film widmo, ale jednak ktos go pamieta...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agaaaaaaaaaa85
w tv puszczali nie tak dawno i na kompie widzia艂am ale tytu艂u nie zapami臋ta艂am, bo sam film nie powala艂 ;) szukam ale ni hu hu nie widz臋 namiesza艂a艣 w tym opisie troch臋 a mo偶e ja o jeszcze innym my艣l臋? ta g艂贸wna bohaterka jecha艂a tam 偶eby chyba pomaga膰 sprz膮ta膰 itd przy remoncie tego "sieroci艅ca" czy co to tam by艂o? by艂a w ci膮偶y ale ukrywa艂a j膮 bo si臋 ba艂a, 偶e j膮 zwolni膮? z dzie膰mi to nie pami臋tam co tam by艂o... szukam dalej :P bo mnie to m臋czy teraz :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lubiesiebac
agaaaaaaaaaa85 kurcze no, nie powiem ci, bo poczatku nie ogladalam, ale wiem ze dzialo sie to chyba ze 100lat temu, bo zapamietalam ze chodzily w dlugich sukniach, nie wiem po co ona tam przyjechala, ale pamietam ze miala sie zajac ta dziewczynka, oprocz tego w tym wielkim domu byla ta stara guwernantka. I wiem napewno ze w podziemiach byl iedys stary szpital dzieciecy i ta g艂贸wna bohaterka zjechala tam jakas stara winda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agaaaaaaaaaa85
luknij na link wy偶ej to musi by膰 ten SZEPTY W MROKU :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lubiesiebac
agaaaaaaaaaa85 to ten... boze tak dlugo go szukalam i nie potrafilam znalezc, dzieki:) jestes niesamowita, w dodatku znalazlam na YT takze nie musze sciagac. Dziekuje Ci bardzo 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agaaaaaaaaaa85
ciesz臋 si臋 ;) mi艂ego ogl膮dania :D

Udost臋pnij ten post