Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła mama szuka pomocy****

Imię dla mojej córci :)

Polecane posty

Gość konieczynkaa
ilona nie lubie tego imienia, chodzilam do klasy z taka jedna ilona, tepa laga(nie w nauce) beczala o kazda ocene, lizala dupe nauczyciela ile sie da, teraz znam inna ilone ta to tez ma problemy, bo ktos pwoiedzial tak a ktos tak i juz beczy i ciagle obgaduje, a wiec wychodzi ze te ilonki to beksy majki nie podobaja mi sie "majka dupodajka" zuiza lalka nie duza

Gość stigma
Nie nadawaj imion zagranicznych i obciachowych typu Dżesika, Nikola itd. ani wiejskich typu Marzena, Lucyna, Ewelina, Ilona, Renata. Reszta obleci ;)

Gość siostra mojego chłopaka
ma na imię Tamara. a jego mama Malwina. podobają mi sie takie imiona.

Gość LAURA tak jak ja;)
mam 32 lata. też nigdzie przez całe życie nie spotkałam Laury ,teraz jest peno rejesrtacji na wózkach , pełno ! ;)

Gość bo Laura to ładne imię
tez ma córkę , 3 latka ma.;)

Gość xyyx
nikita -mersedes-tugba-estefania-laura-lara-kornelia -kristina-korrina -natasza

Gość BikiniKill
Co druga to Julka...jakby nie było innych imion

Gość joweg
Jowita :)

Gość xyyx
jowita :Dmoze zowita:)

Gość bre bre bre
Jagoda to zdrobniale od Jadwigi ( a Jadwiga to imie juz tak stare ze chyba tylko emerytki je nosza) Ewa ,Ania i Kasia to juz tez antyki Aleksandra ladnie i Laura A co tu pytac nazwac dziecko jak sie chce a teraz jestmoda zmieniania imion w urzedach to jak sie dziecku nie spodoba to sobie kiedys zmieni :P

Gość Jagoda -Jadzia (nie)
Oleńka,ALeksandra -ładnie. Roksana też mi się podoba.

Gość zooolugula
Marie Celest.Cudo!To ime mojej corki jest przepiekna i kochana.

Gość mam koleżankę Biankę
i tak każdy gada na nią Blanka.;)

Amelia faktycznie popularne ( 2010 i 2009 roku miejsce 6) jednak pozostale imiona podone przez ciebie tkże są popularne: Oliwia miejsce 7 w roku 2010 i miejsce 5 -- zamiast tego proponuję Liwię o wiele bardziej mi się podoba Wiktoria to samo - miejsce 5 w 2010r, miejsce 4 w 2009 Patrycja - obecnie mniej popularna ( miejsce 26 w 2009r) jednak czas jej popularności przypada na pokolenie wyżej.. imię samo w sobie mnie nei zachwyca Kinga - miejsce23 w 2009r, nie lubie tego imienia, jak dla mnie zbyt twarde Ilona - rzadko nadawane jednak jakoś nie podoba mi się to imię Marta - bardzo łądne imię (miejsce 29 w 2009r.) Basia - podoba mi się widzę że szukasz imienia raczej spoza pierwszej dziesiątki, od siebie zaproponuję: Liwia, Judyta, Liliana, Lilla, Ada, Diana, Daniela, Sandra, Bianka, Dagmara, Matylda, Sara, Antonia, Ewa, Klara, Aniela, Łucja, Hanna, Alicja, Iga, Kalina, Róża, Kaja, Joanna, Sabina, Aurelia, Olimpia, Olga, Daria, Dagna, Idalia, Berenika,

Gość ,,,,,,,,,,,,
najpiękniejsze jest Jagoda

Gość moja chrześnica
ma na imię Kaja. ma 18ście lat,przez ten czas nie słyszałam o innej Kai. starsza chrześnica ma na imię Anita ,wołamy na nią Ania -zdrobnienie.;)

moja przyjaciółka ma na imię Ilona i jako nie narzeka. moja córcia ma na imie Gabrysia, a wybrałam to imie bo myslalam ze jest mniej popularne, a teraz idę miastem to co druga to Gabrysia :) i dlatego, że ma zdrobnienie, a pózniej jak bedzie juz dorosła kobieta Gabriela pięknie brzmi. znam jedna pania Gabriele i jest napawde prawdziwą dama. ale podoba mi sie jeszcze Nina, Lilianna, Lena, MAja.

Gość u nas ąsiedzi mają
Lenę ,taką dużą już,chyba z 15 lat ma ,potwierdzam,ładne imie i dziewczyna ładna.

Gość skazananateściowa
a ja mam córeczkę Julię.;)