Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violonczelistka

Dlaczego on się tak zachowywał ?

Polecane posty

Gość violonczelistka

Jestem osobą, która lubi się dużo śmiać bez powodu :D Miałam kiedyś chłopaka, któremu to nie przeszkadzało, wręcz przeciwnie, w takich momentach wariował, robił głupie minki, wydawał dziwne odgłosy żeby mnie jeszcze bardziej rozśmieszyć . To było super ! :) Inny chłopak nie zwracał na to zbytniej uwagi, czasem tylko żartobliwie stwierdził, że sobie pewnie w danej chwili cos w główce pomyślałam. Niestety rozstaliśmy się. Niedawno spotykałam się po przyjacielsku z innym chłopakiem, który był wesoły, wyluzowany, rozmowny jednak kiedy ja się śmiałam on dziwnie się nie mnie patrzył, jak na głupią i dziwił się czemu się śmieję. Ja wciąż powtarzałam że z niczego, tak po prostu mam, ze jestem zakręcona i tyle ^^ Zaczęłam się troche nietypowo czuć z tego powodu i w końcu to zaczęłam się śmiać z tego jego dziwowania. Powiedział mi tez że ludzie się patrzą, zaraz sobie pomyślałam 'a niech się patrzą, co to w kościele jestem, chyba moge sie pośmiac w parku nie?:D" Stwierdził tez że śmieję się w dziwnych momentach. W końcu powiedziałam, ze taki mój urok. No bo tak jest ^^ :D Wtedy troche zmienił nastawienie. Dlaczego on sie tak zachowywał? Nie był żadnym sztywniakiem ani nic z tych rzeczy, potem powiedział mi ze jestem bardzo fajna, wyluzowana, zaczął żartować. Ale jego początkowa reakcja ? ;p Dodam że jest między nami 3 lata róznicy, on ma 23 lata ale to chyba nie robi różnicy..

Gość no ok ok
wiesz to troche wkurzajace jak gada sie z kims a ktos ci tylko haha ah hoi hih ih hahah ha ha:O

Gość fajna koleżanka
serio dziwnie sie zachowujesz ;/

Wiem, wiem :) Ale ja jakoś nie chce się zmieniać, a wiem że gdybym chciała to mogłabym przestać się smiać. :) Jednak lubie to w sobie. Poza tym nie jestem jakąś tam zdziecinniałą idiotką, potrafię tez rozmawiac na poważne tematy i wiem kiedy trzeba powiedziec wygłupom stop.

Gość no sliczna jest
e tam pozytywna z Ciebie osoba, on tego widocznie nie zrozumiał ;) kiedyś też taka byłam