Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka20

Stary człowiek i może?

Polecane posty

Gość Kaśka20

Powiedzcie czy starsi ludzie po 40 jeszcze moga? Podoba mi sie jeden 38latek, lubie w nim wlasnie to ze jest ode mnie starszy, bardziej doswiadczony, madrzejszy, niedlugo wyjezdzamy razem nad morze i wiem ze bedzie chcial czegos wiecej...ja bardzo lubie sex ale boje sie ze on nie podola, ze zawalu dostanie:/ Wiem ze kady facet marzy o takiej smierci, ale ja go chyba kocham i chcialalym troche dluzej z nim pobyc. Martwie sie o mojego staruszka, moze nie bede tak szalec i po prostu poloze sie jak kloda, zadnego loda mu nie zrobie i nie dam mu sie wylizac,ale wszystko z obawy o jego serce, chce zeby dlugo żyl...

Gość Kaśka20
hmm wiem, ze tu zadna nie umawia sie z takimi starymi. Cholera no tak mi sie trafilo, wstydze sie powiedziec o nim rodzicom, ale naprawde sie zakochalam. Co mam robic?

Dziecko, ja mam 39 i błagałabyś żebym już przestał. Myślę, że nie dorównujesz mi potencją. NIe nazywaj 38 latków staruchami, bo conajmniej połowa z nich ma lepsza konsycję fizyczną i dłużej może niż twoji cherlawi ruwieśnicy :O🖐️ Sprawdzałem się kiedyś z nimi na testach straży granicznej i ochrony lotniska. Są po prostu żałośni.

Gość Kaśka20
Sprawdzałem się kiedyś z nimi na testach straży granicznej i ochrony lotniska Jak to sie sprawdzales? posuwaliscie sie w dupy? Nie rozumiem, moj dziadzia tez jest wytrzymaly, kiedys silowal sie na reke z moim szwagrem...martwilam sie zeby mu kosci nie pekly, ale nie! wytrzymal! w prawdzie przegrał, ale i tak go kocham. Jest taki meski. Wiem ze jakby co to mnie nie obroni, ale moze wlasnie w seksie da rade, chociaz nie powiem- bardzo sie o niego martwie.

Kaśka20 Sprawdzałem się kiedyś z nimi na testach straży granicznej i ochrony lotniska Jak to sie sprawdzales? posuwaliscie sie w d**y? Nie rozumiem - Bo masz mały móżdżek wielkości orzecha włoskiego. I tylko dlatego jest taki duży, bo ci spuchł od obijania się o czaszkę :O🖐️