Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NaTiCo :"(

Powiedzial ty i ja to jednosc...

Polecane posty

Bylo wszystko ok do czasu gdy dowiedzialam sie ze pisze z jakas inna dziewczyna ... Potem mu wybaczylam postanowilismy wybrac sie pod namioty ja on moja przyjaciolka i jego przyjaciel (moja kolezanka i jego kolega tez byli para) mielismy duzy melanz ... On nie zachowywal sie jak wczesniej tak jakby juz nic nie bylo miedzy nami , podeszlam do niego i zapytalam co sie z nim dzieje i dlaczego tak sie zachowuje - on na to ze mosimy porozmawiac /// myslalam ze to koniec /// a on na to ze chcial zobaczyc jak zareaguje na takie jego zachowanie ,,rzecz w tym ze 2 dni wczesniej napisalam mu ze zaczelo mi zalezec na nim ,, on - zauwazylem ze ci zalezy w szczegolnosci jak mi to napisalas teraz powiem ci prawde Chcialem z toba zerwac ale stwierdzilem ze Ja i Ty to Jednosc ... i wtedy niewiedzialam co mam zrobic zaczelismz sie calowac i wg ... Po 2 tygodniach dowiaduje sie od mojej przyjaciolki i jego przjaciela ze chce ze mna zerwac , od drugiej kolezanki ze on juz od 3 tygodni pisze ze swoja byla i chce do niej wrocic ... Zalamalam sie ... on jeszcze niewie ze ja juz to wszystko wiem Co Ja Mam Zrobic ???? :"( Jestesmy znowu umowieni pod namioty wtedz mam sobie to z nim wyjasnic ... Ja Juz Sama Nie Wiem Co Mam Zrobic Pomozcie Prosze ... Ja Go Kocham ;(

Gość plote 5/10
co masz zrobic? Przede wszystkim czekac, czekac i jeszcze raz czekac....az dorosniesz........

Gość lady-lady
Jeszcze pytasz co masz robić? Zostaw go. Zachowuje się jak dupek a ty jeszcze masz zamiar z nim rozmawiać?! Gdybyście byli "jednością" to nie pisałby z inną a tym bardziej nie chciał z tobą zerwać.

Ooj niestety ale chyba nie zapomne w rok szkolny poniwaz on bedzie chodzil ze mna do klasy ;"(

Gość *liliann
To rozstańcie się z honorem. I nie rób z siebie ofiary, bo tylko stracisz na tym.