Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angel from hell

Ogromny pająk wszedł przez okno !!!!!!!!!!!

Polecane posty

I zwiał pod łóżko noc nie przespana nie dam rady zasnąć :O:O:O:O Szukałam ,ale się bestia ukryła był czarny wielki i owłosiony :O:O:O:O Boję się :O

Gość gość
ja sie pająków nie boje, ale panicznie boje sie chrabąszczy :O

miałam tak nieraz...a pomyśl ile takich pająkow Ci przechodzi pod nosem jak śpisz :classic_cool:

Ja tego całego latającego pełzającego czy chodzącego dziadostwa się okropnie się boję ,ale pająk to przekracza już wszystkie granice boję się cholernie

Gość dsgagdasdg
pewnie złożył już jaja i niedługo będzie cała rodzinka

Gość szona emilja
ten pająk wyjdzie jak będziesz spała i będzie ci łaził po twarzy i wlezie do ....ucha ! hahahahaaa :D

blowwww Nie masz serca :O:O:O:O Mam nadzieję ,że nie wejdzie na łóżko Myślicie ,że Fretki go zabiją mam dwie biegają po pokoju myślicie ,że znajda go i zjedza czy coś :O

Gość Vincenza podeptana
czuję się jak pająk przytrzaśnięty śmierdzącym kapciem

Gość dsgagdasdg
ja co jakiś czas zabijam: dosyć duże, grube, całe czarne ale nie owłosione wychodzą tylko w nocy nie wiem skąd się do cholery biorą

ależ mam :) tylko taka jest prawda :P Mi gdzieś kurva kiedyś pająk załozył gniazdo i przez dwa dni popierdalały mi po pokoju takie malutkie pajączki,ale znalazłam za szafą i zabiłam gnoja :classic_cool:

Gość szona emilja
jak duży to pewnie samica ,ma jaja w kadłubie i będzie je składać, zrobi sobie gniazdo i w nocy będzie wychodzić na żer,będzie jadła twój złuszczony naskórek :D

Gość gggg343
Ja kiedyś sobie drzemię a tu patrzę jakiś ogromny robal na firance... Zawołałam ojca żeby go wyrzucił, ale oczywiście zrobił to tak nieumiejętnie że tamten spadł i przepadł gdzieś... Ja oczywiście cała zdenerwowana, stwierdziłam że nie zasnę dopóki go nie odszukam.. W końcu podniosłam skarpetkę, a ona taka jakaś ciężka!! Okazało się że ukrył się w skarpecie, bestia okropna, nie wiem skąd się to dziadostwo wzięło... tak wyglądał: http://digart.img.digart.pl/data/img/vol6/31/28/miniaturki400/1733308.jpg

ggggg- hahaha,smiesznie to opisałas :D ale naprawde z nimi nie ma żartów,to gówno najczęściej pod łóżko się chowa.

Gość gggg343
I żeby nie było- skarpetka nie była na podłodze tylko na krześle, nie mam pojęcia skąd się aż tam wziął! Więc ten pająk może być wszędzie... Przetrzep łóżko dokładnie i pod łóżkiem.

Ludzie jak mam go wybawić z pod łóżka gdzie mam szukać boże ja się naprawdę boję zrozumcie ,że ktoś ma fobię i pomóżcie mi

ale myślicie,że to jeden? ja kiedyś odsunęłam kanapę to pełno kokonów znalazłam a odsuwałam i sprzątałam tam co jakiś czas.nie wiem skad to gówno sie bierze

Angel Mi kiedyś siedział na ramie okna i spadł jak chciałam go wyrzucić, zamknęłam pokój, poszłam po muchozol i wypsikałam chyba cały w pokoju.. 3 dni tam nie spałam... trupa co prawda nie znalazłam, ale i pająka też nie- obstawiałam, że go odkurzyłam czy coś - z tą myślą spokojniej się spało ;)

angel - może popryskaj dezodorantem ? całą kanapę do okoła ?narobisz sobie smrodu na noc w sumie. Ja tak kiedyś zrobiłam :) jak wlazł pod szafę,one wtedy przewaznie wychodzą,pokręcą sie troche,zwijają w kulke i zgon :D

Gość witam w gronie
ja co prawda problemów z pajakami juz sie pozbylam, ale mialam i doskonale Cie rozumiem, rowniez duze grube owlosione z grubymi długimi łapami - to na 90% gryziel, u mnie konczylo sie to zawsze placzem i panika i ktos musial go zabic, raz byl nad łóżkiem i zwiał gdzies, innym razem na szafc obok łóżka, kilka razy na scianie, a nawet na reczniku zawieszonym na krzesle, 2 razy po takiej akcji moj chlopak przetrzepywal mi cala posciel i robil mi poslanie u rodzicow w pokoju bo do swoim juz bym nie zasnela, no koszmary przezywalam z tym cholerstwem, sprawa sie rozwiazala jak we wszystkich oknach w domu zalozylismy moskitiery i Tobie tez to radze, szkoda nerwow zdrowia trzymaj sie

Gość lovel novel
Czarny,wielki,owłosiony? Takiego Ci trzeba:classic_cool: