Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flexiroll

jestem dzikusem społecznym:(

Polecane posty

Gość flexiroll

jak w temacie, nie jestem towarzyska:( wiarze sie to z moja niska samoocena.. zawsze odkladam spotkania na potem- 'jak schudne', jak lepiej bede wygladala i lepsze zrobie wrazenie.. i tak naprawde marnuje sobie tylko mlodosc siedzeniem w domu.. jestem niesmiala, potrzebuje czasu i lepszego poznania, by sie zaczac swobodnie odzywac w towarzystwie. i mimo tego nie jestem jakas brzydka, wiem, ze pewne rzeczy sobie uroiłam, a mianowicie to, ze jestemgruba(no, normalna) ale to mi tak przeszkadza..:( cieżko, CIĘŻKO:(((

Gość flexiroll
wiąże*

Gość ja--==
w jakim jestes wieku

Gość flexiroll
18stka..

Uwolnij siebie, swoj umysł. Zaakceptuj siebie ! Porzuć schematy. Nie doszukuj sie szczęścia w innych, poszukaj go w sobie. Każdy ma inny obraz otaczającego go świata. Pozostając sobą sprawisz że ludzie, pasujący do Ciebie odkryją Cie w pełni i zaakceptują :)

Gość ja--==
skoro mowisz ze jestes gruba a zaraz mowisz ze jestes normalna to wyglada na to ze ty sobie wymyslasz kompleksy, sproboj sie w szkole z kims zaprzyjaznic zapros kolezanke do baru czy gdzies

Gość kwejkiis
JA postrzegam siebie jako grubą.. i mam sie z kim spotkac, nie jest do konca tak, ze nie mam znajomych, tylko przez te moje kompleksy chowam sie w tej skorupie:((

Gość flexiroll
tak podszywie, 100pr prawdy:(