Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiti buriti

Czego on może chcieć

Polecane posty

Gość kiti buriti

Zagadał do mnie na czacie, widzieliśmy się w kamerkach, on przystojny, ja gruba i 4 lata starsza. On ma 24 ja 28 lat. Nie wspominał nic o seksie. Po prostu miło sobie gadaliśmy. W końcu zaproponował spotkanie przy kawie. Jak myślicie czy jemu chodzi tylko o jedno bo ja nie wierze w tego typu związek. O co tu biega?

Idź i sprawdź Ciężko określić czyjeś intencje. Możliwe, że był po prostu miły i również zadowolony z rozmowy z Tobą :)

Gość kiti buriti
do spotkania jeszcze trochę więc tak od razu to nie sprawdze.

Gość Dailja
Z tym spotkaniem to też uważaj bo nigdy nic nie wiadomo

Gość kiti buriti
mamy się spotkać w neutralnym miejscu tam będzie dużo ludzi

może ma dosyć pustych ładnych lasek bo one często są wulgarne i zapragnął kobiety do porozmawiania , czuje potrzebę pobycia i rozmawiania z kobietą nie każdy przystojny mężczyzna pragnie tylko ruchać plastiki wystrojone ,uwierz

Gość kiti buriti
może mu tak kontrolnie obciągnę i zobaczę co bedzie

grube przecież też mogą być głupie i puste, przestańcie :/ może preferuje kobiety duże? Słyszałam, że tacy istnieją

to ty szufladkujesz a dlaczego uważasz że jak kobieta ma nadwage i jest zwykła to jest niewarta zainteresowania ? wcale nie powiedziałam ładna i głupia to ty sobie dopowiedziałeś ,budujesz jakąś ideologię

często na forach jakbys wiedział faceci opisują że np zagadali na fotce do jakiejś kobiety wystrojonej z wyższym wykształceniem (tak przynajmniej napisała) a ona odpisała - spierdaIaj frajerze, szukaj innej albo spieprzaj w podskokach , nie dla pasa kiełbasa itp a jak sie facetowi z nią dobrze rozmawiało to sie umówił i wielkie zdziwienie

"może ma dosyć pustych ładnych lasek " to twój post więc się nie wypieraj 🖐️ sugerujesz w nim ,że ładne laski są wulgarne i głupie a z tłusta można porozmawiać . w którym momencie napisałem ,że tłusta jest nie warta zainteresowania ? Wręcz napisałem ,że facet może lubi tłuste i podziwiać jej falujące pośladki podczas ruchania 🖐️